Nokia 701 fp1 e güncelleyemiyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur6638

ugur6638

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 fp1 e güncelleyemiyorum ?
Arkadaşlar nokia 701 yazılım sürümü şu an 111.030.0609 ancak nokia nın sitesinde Nokia 701 için en son yazılım sürümü 112.010.1404'tür diye bilgi var ben nokia suite ile bağlanıyorum hiç güncelleme yok diyor telefondan da yazılım güncellemeden baktım gene aynı yardım edebilir misiniz ? teşekkürler...

ANIL

ANIL

Admin
ilk olarak nokia suitei güncelleyin son sürüm olsun sonra tekrar bakın...

fp1 sürümünü flash atarak yükleyebilirsiniz...

ugur6638

ugur6638

Üye
    Konu Sahibi
nokia suite son sürüm zaten genede olmuyo

bu arada telefon almanyadan hediye geldi burada açtırdım 2 gün oldu 2-3 gün içinde açılacağını söylediler acaba hala açılmadı da ondan mı bununla bi alakası var mıdır ya da nasıl öğrenebilirim telefonun açıldığını ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

bu arada telefon almanyadan hediye geldi burada açtırdım 2 gün oldu 2-3 gün içinde açılacağını söylediler acaba hala açılmadı da ondan mı bununla bi alakası var mıdır ya da nasıl öğrenebilirim telefonun açıldığını ?

Acilma olayi simle alakali kardes fp1i flashla yukle bence

slm5288

Üye
Arkadaşım 5 ay önce ümreden cihazı aldım,bende güncelleyemiyordum türkiye ye ait yazılımı yüleyince güncellemeyi yapabildim.111.030.0609 olan yazılımı nawfrim ile indir ve yükle sorun düzelir.

ugur6638

ugur6638

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar anladım durumu teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacam bu şekilde nawfrim ile indirip jaf ile flashlarsam orjinal den farkı olur mu ya da ne gibi fayda/zarar olur ? tekrar teşekkürler

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar anladım durumu teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacam bu şekilde nawfrim ile indirip jaf ile flashlarsam orjinal den farkı olur mu ya da ne gibi fayda/zarar olur ? tekrar teşekkürler

jaf ile değil phoenix ile atmalısın, zararı yok ilk günkü haline döner...

burakos

Üye
türkiye ürün kodu ile yükleme yaparsanız yeni güncellemeleri alabilirsinizz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt