Tavsiye Nokia 701 Dış Camını Tamir ettirmek için nereye Götürmeliyim ?...

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 701 Dış Camını Tamir ettirmek için nereye Götürmeliyim ?


  • Kullanılan toplam oy
    2
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 Dış Camını Tamir ettirmek için nereye Götürmeliyim ?...
Merhaba arkadaşlar başlıktanda gördügünüz gibi "Nokia 701" telefonumun dış camı kırıldı dokunmatiginde sesinde kamerasında hiç bir sorun yok fakat görünümü kötü gözüküyor ve bu da benim canımı sıkıyor .. Nokia 701 dış camı degişir mi ? Degişirse tahminen kaç tl'dir .. Bu arada telefonun garantisi bitti ve tekrar servise götürdügümde diger telefon tamircilerinden daha fazla para miktarı alacaklarını söylentilerini duydum..Sizce en mantıklısı ne olur servise götürmek mi yoksasokak arasındaki telefonculara götürmek mi ?
YORUM YAZAN YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM..

...Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Ör Dilerim...
 


maxirabit

maxirabit

Üye
Garantisi bitsede yine ayni yere,hic degilse temiz bir islem yaparlar her yerde olan telefoncular gibi ekmek arasi doneri yagli yagli isirip bir yandanda telefona donerin aromasini veya donerin kirintilarini telefonunuza katmazlar. Ayak alti olan telefonculara goturmenizi tavsiye etmem,pahalida olsa temiz bi sekilde islem gorur telefon
 
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Para sıkıntısı oldugu için bu konuyu açtım aynı durumu yaşıyan varsa kaç paraya yaptırdılar ona göre bir fiyat alayım diye şimdi pahalı'ya yaptırmayayımÖnemli olan soruları kırmızı yazdım onlardan cevap alırsam çok iyi olur :)
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Öncelikle adresinden Nokia yetkili ve etkili !! servisi teleserviceden fiyat isteyin. Daha sonra telefoncularda fiyat araştırması yapın. Birde gitti gidiyor gibi siteler de yedek parça bakın (kendi tamir imkanınız varsa). Hangisi daha çok aklınıza uyarsa onu yapınız.
 
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
140 tl dediler normal telefoncu 60 tl ye yaparım dedi
 

Benzer Konular

2en
Cevap
8
Görüntüleme
977
Anil-D


Üst Alt