Nokia 701 CFW ve program oyun önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 CFW ve program oyun önerisi
Arkadaşlar 20 TL'ye hurdadan aldıgım Nokia 701'e batarya bulup çalıştırdım.

Bu telefon Symbian^3 Belle bir telefon.

Bu telefona CFW kurmak,hacklemek ve kullanışlı programlar ve oyunlar istiyorum.

Symbian dünyasıyla pek haşır neşir değilim bu yüzden yardım istiyorum.

Birde bu telefonun IMEI kaydı var ama SIM kart yuvasını sökmüşler.

İnternette bu telefon için SIM kart yuvası 300 TL gibi fahiş fiyatlara satılıyor maalesef.

Buna nerde çok uyguna SIM kart yuvası bulurum?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Symbian 3 için doğru düzgün program yok. Program bulman çok zor internetteki sitelerin cogundaki linkler ölü. Sistore var onu kurabilirsin. Bu programda bütün Symbian 3 programları var. Bende kullanmistim zamanında. Şimdi baktım diğer magazaları bulamadım. Oyun konusuna gelince de Symbian 3 için güzel HD oyunlar var ama androidteki kadar büyük bir oyun yelpazesi bekleme.

Dobraokuyucu

Üye
Norton ile dene. N8 ile olmadı ama bununla olur herhal
Mesaj birleştirildi:

Programların en büyük arşivi burada. Bu siteden düzenli arşiv yok.
Mesaj birleştirildi:

Symbian dünyasıyla pek haşır neşir değilim bu yüzden yardım istiyorum.

Benimde S^3 deneyimim sıfır. Kör topal beraber ilerleyebiliriz :D
Birde bu telefonun IMEI kaydı var ama SIM kart yuvasını sökmüşler.

İnternette bu telefon için SIM kart yuvası 300 TL gibi fahiş fiyatlara satılıyor maalesef.

Buna nerde çok uyguna SIM kart yuvası bulurum?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sim yuvasını bende n8 icin arıyorum. Bendeki telefon da kayıtlı ama sim slotu bozukmuş @0sıfırcı'nın demesine göre.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Symbian 3 için doğru düzgün program yok. Program bulman çok zor internetteki sitelerin cogundaki linkler ölü. Sistore var onu kurabilirsin. Bu programda bütün Symbian 3 programları var. Bende kullanmistim zamanında. Şimdi baktım diğer magazaları bulamadım. Oyun konusuna gelince de Symbian 3 için güzel HD oyunlar var ama androidteki kadar büyük bir oyun yelpazesi bekleme.
Dev arşiv @DarkredBlue61 tarafından oluşturulmuş olup forumda yer almaktadır.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve 0sıfırcı
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Dev arşiv @DarkredBlue61 tarafından oluşturulmuş olup forumda yer almaktadır.
Bende zamaninda o arşivden bir sürü şey indirdim. Ancak o arşivde olmayan oyunlar ve programlar da var.

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Hangi CFW'i önerirsiniz?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cihazın imeisi aktif ama sim yuvasi olmadıgından sim kart takıp imeinin aktifliğini sürdüremiyorum. Ne yaparsam bir şekilde telefondan baz istasyonuna sinyal gönderip imeinin aktifliğini uzatırım? Hızlı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

Dobraokuyucu

Üye
Arkadaşlar cihazın imeisi aktif ama sim yuvasi olmadıgından sim kart takıp imeinin aktifliğini sürdüremiyorum. Ne yaparsam bir şekilde telefondan baz istasyonuna sinyal gönderip imeinin aktifliğini uzatırım? Hızlı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.
Sim okuyan Android cihaza ya da Çin malı tuşlu cihaza aktarıp yapmayı deneyebilirsin ama yasak olduğu için tavsiye etmem.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben öyle birşeyin olacağını hiç zannetmiyorum. IMEI kontrol ettin mi? Cihazın kendisine mi ait yoksa klon IMEI m

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Ben öyle birşeyin olacağını hiç zannetmiyorum. IMEI kontrol ettin mi? Cihazın kendisine mi ait yoksa klon IMEI m
Arkadaki etiketle aynı imei kendine aittir mutlaka bu yüzden.
Mesaj birleştirildi:

Arkadaşlar cihaza Evols CFW kurmaya karar verdim. Bana bunu nasıl yapacağımı detaylıca anlatırsanız sevinirim. Ayrıca bu işlemi Phoenix,Infinity Best,Jaf bu üçü arasında hangisi ile yapmalıyım? Lütfen gerekli ve güvenilir flashlama programı linki verin.

@MAERKEK @DarkredBlue61 @Dobraokuyucu @KomiserMemoli_12

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Mesaj birleştirildi:

Arkadaşlar cihaza Evols CFW kurmaya karar verdim. Bana bunu nasıl yapacağımı detaylıca anlatırsanız sevinirim. Ayrıca bu işlemi Phoenix,Infinity Best,Jaf bu üçü arasında hangisi ile yapmalıyım? Lütfen gerekli ve güvenilir flashlama programı linki verin.

Birader ben rom kurayım derken telefonu bozdum. YouTube da videolar var. Biraz uğraştırıyor kurabilirsen de ben pek bir fark görmedim zamanında yüklemiştim. 2. N8 telefonuma da rom atıcam diye bozdum sonra çöpe attım. Ben Phoenix ile rom atmıştım yıllar önce.

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Mesaj birleştirildi:

İnfinity best iyidir . Uygulamanın linki:

• Beğen
Tepkiler: Notxr, XXXturi01, Dobraokuyucu ve 1 kişi daha

Dobraokuyucu

Üye
Birader ben rom kurayım derken telefonu bozdum. YouTube da videolar var. Biraz uğraştırıyor kurabilirsen de ben pek bir fark görmedim zamanında yüklemiştim. 2. N8 telefonuma da rom atıcam diye bozdum sonra çöpe attım. Ben Phoenix ile rom atmıştım yıllar önce.
Tamam hocam artık umutsuzluk pompalama ne olur. Milletin veledi Javası bile olmayan Samsung'dan firmware çekiyor bizim de elimiz kırık değil yaparız heral alt tarafı bir fw atacak yani bu kadar karamsarlık iyi değil. Yapamazsın diyerek bir yere varamazsın. Korkanın çocuğu olmaz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve XXXturi01