2 sürüm: 111.10.1009 ve 111.20.308
TheMadness Üye Konu Sahibi Nokia 700 Zeta Belle dosyaları Navifirm'de 2 sürüm: 111.10.1009 ve 111.20.308
Jerkez38 Üye Madness®' Alıntı: Hayır. Nokia 700 Zeta Genişletmek için tıkla ... telefon türkiyeye gelmeden sistemi mi geldi yani
Madness®' Alıntı: Hayır. Nokia 700 Zeta Genişletmek için tıkla ... telefon türkiyeye gelmeden sistemi mi geldi yani
ALpWaR24 Üye Nokia Symbian Belle için 600 700 701 modellerine 2. sürümü çıkarmış türkçede mevcut hadi hayırlısı
TheMadness Üye Konu Sahibi 701'i ben de biliyordum. Hatta N8 bellesinin türkçeleştirmesini ondan yaptılar.
ALpWaR24 Üye Madness®' Alıntı: 701'i ben de biliyordum. Hatta N8 bellesinin türkçeleştirmesini ondan yaptılar. Genişletmek için tıkla ... evet şimdi 2. sürümü yayınlanmış
Madness®' Alıntı: 701'i ben de biliyordum. Hatta N8 bellesinin türkçeleştirmesini ondan yaptılar. Genişletmek için tıkla ... evet şimdi 2. sürümü yayınlanmış
qsaw Üye SilentOne' Alıntı: belle giriyor hayatımıza beyler yawaştan yawaştan Genişletmek için tıkla ... biraz fazla ağırdan geliyor ama
SilentOne' Alıntı: belle giriyor hayatımıza beyler yawaştan yawaştan Genişletmek için tıkla ... biraz fazla ağırdan geliyor ama
efendisiz85 Üye Başka şansları yok yazılımla oyalıyolar donanımda kendilerini ispatlayamadılar hala yazımlımla kendilerini kurtarıcaklar Belle mecbur erken gelecek
Başka şansları yok yazılımla oyalıyolar donanımda kendilerini ispatlayamadılar hala yazımlımla kendilerini kurtarıcaklar Belle mecbur erken gelecek
RizeOnline Üye Bugün itibari ile navifirmde 700-701 ve 603 mevcut değil sanırım düzenleme yapılıp tekrardan ekleyecekler.
Bugün itibari ile navifirmde 700-701 ve 603 mevcut değil sanırım düzenleme yapılıp tekrardan ekleyecekler.
SilentOne Üye qsaw' Alıntı: biraz fazla ağırdan geliyor ama Genişletmek için tıkla ... yapcak bisiyok
CanKartaL Emekli Yönetici swiss47' Alıntı: beyler bu 701in yazılımını c7de deneyebilir miyiz nasıl fikir Genişletmek için tıkla ... bence deneme telefon çöp olmasın malum bazı arkadaşlar anna öncesi denemişler sonuç hüsran :S
swiss47' Alıntı: beyler bu 701in yazılımını c7de deneyebilir miyiz nasıl fikir Genişletmek için tıkla ... bence deneme telefon çöp olmasın malum bazı arkadaşlar anna öncesi denemişler sonuç hüsran :S