Nokia 700 şarj tam olmuyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 şarj tam olmuyor mu ?
Merhaba arkadaşlar nokia 700 telefonum var. Tam şarj olmuyor galiba. Batarya bilgilerini gösteren program yükledim %100 dolumda 1011 mah gösteriyor. Bataryanin asıl mah durumu 1090 yazıyor özelliklerinde. Batarya kabilasyonu adlı konuda yazılanları uyguladım yine değişmedi durum. Sürekli açık şekilde internete girdiğimde şarj iken 5-6 saatte bitiyor. Telefonla az uğraşarak gün geçirdiğimde bile 1.5 günden fazla gitmiyor şarj. Günde iki üç saat internet , 100-200 mesaj , bir saat kadr da konuşma yapıyorum ortalama şarj bir gün gitmiyor. Sizde nasıl aynı sorunu yaşayan var mi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
batarya uygulamalarına pek güvenme onlar yaklaşık oranı gösterir ancak %100 gösteremez.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
peki gün içinde telefonu kullanma durumuma bakarsanız şarjin gitme süresi normal mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çoğunlukla aynıdır kesintisiz internete girseniz en fazla 8 saat dayanır arka planda uygulama açık bırakmayın şebekeyi çift modda kullanırsanız aşırı şarj yer

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
yahu eski telefonum n 70 idi onda bile internette daha çok zaman geçiriyordum şarj daha çok uzun gidiyordu :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
n70 ile dokunmatık ekranlılar birmi enerjı gereksinimi daha fazla geniş ekranlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt