Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeNokia 700 Gorilla Glass
Sponsorlu Bağlantılar
Abstract_Loco
Üye
Aynen aynen önce kılıf sonra jelatin öncelikleri bilmek gerek kılıfsız kullanılan telefonlar benim telefonun yanında eski model kalıyo fena durumdalar
punemr123
Üye
Konu Sahibi
2 plastik 2 de silikon var bende
Abstract_Loco
Üye
orjinal silikon kılıf satıyorlar mr hala. Malum nokialar unuttu ya başka yerde var mıdır
punemr123
Üye
Konu Sahibi
evet bakın bi dk atıym
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abstract_Loco
Üye
bana da lazım bi tane ama bulmaya çalışacağım internettbana da lazım bi tane ama bulmaya çalışacağım internettbana da lazım bi tane ama bulmaya çalışacağım internettbana da lazım bi tane ama bulmaya çalışacağım internetten
bana da lazım bi tane ama bulmaya çalışacağım internettbana da lazım bi tane ama bulmaya çalışacağım internettbana da lazım bi tane ama bulmaya çalışacağım internettbana da lazım bi tane ama bulmaya çalışacağım internetten
ben geçen yıl okuldayken telefonu cebimden yaklaşık 1.5-2 m arası vardı çakıllı betona düşürmüştüm kabı falan yoktu sadece sağ alt kösede kırıldıydı arkadaş geçen gün samsung s advance yi sıradan düşürdü ekran içten patlafı kesinlikle kılıf lazı
punemr123
Üye
Konu Sahibi
aynen bide bu teller cam ekran ve metal kasalar.Yani düştü mü esnemiyo patlıyor benim 5230 vardı yere düştü kendi bi yerde batarya başka yerde kapak dahada başka yerde bişiy olmuyodu çünkü ekranda gövdede plastik.
bbakkus
Üye
evet ama bende 603 var baya dayanıklı çıktı sokakta voleybol oynuyoduk bana top atmışlar fark etmedim barışş diye bağırdılar bende telefon olan elimle topa vurdum telefon yere düştü hiç bişey olmamıştı yine kılıf yoktu