nokia 700 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
nokia 700 ekran sorunu
selam arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi nokia 700 kullanıyorum gözüme takılan bisi var telefonda tuş kilidi etkin olduğunda kırmızı tuşa basınca telefonun ekranında bazı yerler açık bazı yerler kara gibi duruyor daha doğrusu ayın görüntüsü gibi oluyor ama öyle net gözükmüyor dikkattice baktığında fark ediyorsun acaba bunun nedeni nedir her belle telefon mu öyle yoksa Bu telefonda da mı sorum var ? hayır arkadaşım öyle değil belli yerler hep karanlık gibi belli yerlerde açık gibi aynı ayın görünüşü gibi tuş kilidi etkinken kırmıza tuşa basınca öyle oluyor sadece yada telefonla görüşme yapınca aynı şekilde tuşlar kilitli olunca telefonu kulağından aldığında aynı oluyor

kahrooo

Üye
aynı sorun bende de var.Gündüz farkedilmiyor fakat gece karanlıkta farkediliyor. Ekranda siyah lekeler var ama görüntüyü etiklemiyor. 700 kullananlar bakabilir mi acaba? Rahat görmeniz açısından kameranın önünü tamamen kapatıp video çekin siyah ekranda sonra izleyin. Karanlıkta izlerseniz daha iyi olur.

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bende de var.Gündüz farkedilmiyor fakat gece karanlıkta farkediliyor. Ekranda siyah lekeler var ama görüntüyü etiklemiyor. 700 kullananlar bakabilir mi acaba? Rahat görmeniz açısından kameranın önünü tamamen kapatıp video çekin siyah ekranda sonra izleyin. Karanlıkta izlerseniz daha iyi olur.

niye öyle oluyor ki bütün 700ler mi öyle yoksa bilgisi olan bisi yazsın ona göre telefon alacam acil

serecans

serecans

Üye
bende hiç bir sorun yok şu an

Hacklove27

Üye
bende de var ama çok dikkatli bakarsan

- - - Eklendi - - -

nokıa 700 harika bir telefon fakat bu ekrandaki hafif karartı gibi lekeler canımı sıktı açıkcası.yardımcı olabilecek arkadaş varsa cevaplasın sevinirim..

azizerkan07

Üye
Ekranın amoled olmasından kaynaklanıyor. Panik yapmayın.

teknozan_92

teknozan_92

Üye
benim c6-01 içinde olmuştu aynısı arkadaşlar ekrana beyaz bi foto açın ve lekeleri net görüyorsanız hemen teknik servise benim garanti ile parça değişimi verdiler o bi sorun çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt