Nokia 700 ekran hakkında sorun sizde de var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

george_13

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 ekran hakkında sorun sizde de var mı?
Arkadaşlar 2-3 aya önce vatandan 2 adet nokia 700 aldık 20 gün kadar önce birinin ekranın camı yukarı doğru kalktı sanki yapıştırılmış ve yapışkanı gitmiş gibi.. hatta tuşlar aşağıda kalıyor basmak zorlaşıyor.. Servise gönderdim daha o gelmeden diğer aynı model telde de aynı sorun oldu.. kullanan arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştı mı üretim hatası mı bu acaba...

azizerkan07

Üye
Üretim hatası evet geçen ay benim cihaz da aynı arızayı verdi KVK 2 saatte ön paneli değiştirdi.

george_13

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cevap için

george_13

Üye
    Konu Sahibi
Değişmesi bir fayda vermiyor öyle mi... ne bu böyle her defasında teknik servise gönderip duracaz mı...

sinanadsoy

Üye
arkadaşım bi şey ilk çıkınca pahalı olur ama kaliteli olur sonra ucuzlar ama ilk çıkanlar gibi olmaz kalitesi düşer senin telefon gibi

george_13

Üye
    Konu Sahibi
sabah aldım sıkıntı olmaz artık dediler inşallah olmaz.. ilk aldığımda ekranda jelatin felan yoktu jelatinli şuan iyi gibi ama inşallah sorun olmaz bir daha..

ahmet_24

Üye
bende vatandan almıştım 2tane ocak 2013 de biri sağlam diğeri aynı sorunlu olarak gelmişti anu vatana gönderdim dedim kutudan böyle çıktı onu değiştirip yenisini gönderdiler tabi çıkan sorunlar yüzünden şubatın sonunda yeni telefonu kullanmaya başladım mayısın ortalarında yeni gönderilen telefon da aynı şekilde ekran camı kasadan ayrıldı finaller sınavlar derken ilgilenemedim bu günlerde garantiye göndereceğim. vatandan alınan nokia 700 ler için genel sorun olabilir çünkü ocak ayında vatandan aldıktan iki hafta sonra 2 tane de istanbul bilişimden aldım toplam 4 telefon benim kullandığım telefonda (ilkini değişim yaptılar ) iki kez aynı sorun oldu. iyiki benim kullandığım telefonda oluyo da aldığım kişilere mahçup olmuyorum diye avunuyorum bende ;) :)

george_13

Üye
    Konu Sahibi
Üretim hatası olduğunu söylüyor teknik servis.. Hep aynı sorunla geliyorlarmış. Bir de donma ve pil ile problemi olan oluyor dedi.. Artık sorun çıkarmaz inşallah ne diyelim.. :D

papi11

Üye
2 tane aldim, ikisininde ekrani 2. gunde kalkti ayni sekilde. Muhtemelen uretim hatasi. Teleserviste, bekliyorum 10 gundur. "Ureticiden bilgi bekliyor yaziyor" cihaz sorgulama sayfasinda. Degisim bekliyorum

manyax2007

manyax2007

Üye
nokia 700 lerde genel bir sorun özellikle de bu son üretilenlerde

papi11

Üye
made in hungary olanlarda sorun yoktu, son uretilenler made in china.

0536996

0536996

Üye
ben de 8 ay önce aldım ekranın sol üsköşesinde yapışkanı kalktı ama garantiye yollamadım
arkadaşımda aldı onunda sag alt köşesi geldiyi günden arzalıydı galiba sorun üretimde

Üst Alt