Nokia 7 Plus kamerasıyla çekilen görüntüler

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 7 Plus kamerasıyla çekilen görüntüler
Nokia tarafından geliştirilen 7 Plus modelinin arka yüzündeki çift kamerası ve dual LED flaşı ile birlikte çekilen muhteşem görüntüler haberimizde.


HMD Global tarafından MWC 2018 etkinliği kapsamında lanse edilen Nokia 7 Plus modeli, büyük bir merakla kamuoyu tarafından bekleniliyordu. Üzerindeki sır perdesi aralanan ve resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilen cep telefonu 18:9 ekranıyla muhteşem bir görünüme sahipken, firmanın geliştirdiği ilk çift kameralı telefon unvanının sahibi oldu.



Cihazın arka yüzeyinde yer alan çift kamera Nokia 7 Plus'a oldukça şık bir şekilde ve dikey olarak entegre edilirken, içerisinde 12 MP çözünürlüğündeki iki farklı lensi barındırıyor. Bu kameralardan birisi F/1.75 diğeri ise f/2.6 diyafram aralığına sahipken, 2x optik zum ve 4K çözünürlüğünde 30 fos video kayıt imkanına sahip.



Çift LED flaşla birlikte güçlenen cihazın ön yüzünde ise alışıldığın dışında oldukça yüksek çözünürlüklü bir öz çekim kamerası yer alırken, bu kamera 16 MP çözünürlüğünde olup f/2.0 diyafram aralığına sahip. Kameranın video çekim yeteceğine baktığımızda Full HD ile sınırlı olduğunu da söyleyelim.



Ayrıca son dönemlerde sosyal medya kullanıcılarının özellikle çok tercih ettiği arka plan bulanıklaştırma özelliğini de içeren cihaz, Canlı Bokeh özelliklerine de sahip. Lafı fazla uzatmadan sizi Nokia 7 Plus'ınkamerasıyla çekilen 5 görselle baş başa bırakalım;










Nokia 7 Plus kamerasıyla çekilen görüntüler
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.


Üst Alt