Nokia 6700s hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

gungorayar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6700s hakkında
Ustalar Nokia 6700s cihaz aldım.Daha alışamadım.Ekran kapalıyken saat ve tarihi gösteren ekran koruyucuyu bir türlü aktive edemedim.Güç tasarrufuna giriyorum ancak yaptığım ayarlar etkin olmuyor.Yardım edebilirmisiniz?Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: azadican_1

JayJayyy

Üye
hard formatı dene.

gungorayar

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hard format nasıl atılır?Fabrika ayarları mı?

JayJayyy

Üye
tlf kapalıyken yeşil+kırmızı+kamera tuşu 3üne basılı tutarken açma tuşuna basılı tut.ülke sorarsa tamamdır.

gungorayar

Üye
    Konu Sahibi
saol denerim

gungorayar

Üye
    Konu Sahibi
Ustalar,ben bu 6700s de aldatıldığımı düşünüyorum.Ekran koruyucu var diyor tüm reklamlarında hatta kullanım kıtapçığında ancak telefonla ulaştığım nokia görevlisi de yapamadı.Aynı şekilde video edit var diye yazıyor ancak ben bulamadım.Acaba bu modeller çin malı mı diye düşünüyorum.Yabancı sitelerdeki kullanıcı forumlarında herkes şikayetçi.Hakkımızı tüketici dernekleri aracılığyla arasak birşey elde edebilirimiyim sizce?Tanıtım ve kullanım klavuzunda yazan özellikleri yoksa biz haklı oluruz gibime geliyor.Acaba yetkili bir servise gitsem bu özelliklerini aktifleştir desem ki onlarda yapamayacaklar onlardan bu konuda yazılı bir belge alıp Nokia Türkiye yi mahkemeye versem haklı olmama rağmen kazanırmıyım sizce?

Üst Alt