Nokia 6700s donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral-333

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6700s donma sorunu
telefonun kamerası çekim yaparken telefonu hızlı hareket ettirdiğimde donma yapıyordu ve temelefon kapalıyken şarja taktığımda çalar saat çalmıyordu anca açınca çalıyordu soft format attım bu sefer durup dururken de donmaya başladı. nasıl çözeriz?
birde kamera 2 sesi kesik çıkıyor

olcaykara67

Üye
arkadaşlar nokıa6700s kullanıyorum tel yavaş çalışıyor ve donuyordu tel. hem güncelledim hemde formatladım bu seferde çok donuyor hatta tam açılmıyor tel. tamamen donuyor yardımcı olabilecek varmı

muratbeys

Üye
Sevğili kardeşim eğer garantiliyse aldığın yere götür garantiye yollasın.değilse bile sana vereceğim adresten araştır ve en yakın olan yere ilet...googleye sts veya teleservice yaz.oradan bilgilenirsin artık.saygılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sevğili kardeşim eğer garantiliyse aldığın yere götür garantiye yollasın.değilse bile sana vereceğim adresten araştır ve en yakın olan yere ilet...googleye sts veya teleservice yaz.oradan bilgilenirsin artık.saygılar
5 aylık konu yahu :hmmm

determined

Üye
Bende nokia 6700s telefonu var, format *7378# gibisinden format atma yöntemiyle formatladım ancak şimdi kullanamıyorum. Telefon açıldıktan sonra 2 dk geçmeden donup kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt