Nokia 6700 Classic MSN problemi

Sponsorlu Bağlantılar

ferdix20

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6700 Classic MSN problemi
Merhaba arkadaslar...
Nokia 6700 classic cep telefonu hediye edldi.
telefonda MSN programi önceden yüklü durumda ama baglantiyi bir türlü gerceklestiremiyorum.
bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.
tesekkürler.

serhan55

Üye
arkadaşım Ayaralar menüsünden yapılandırma menüsüne gir tercih edilen erişim noktasını türkcel internet olarak değiştirirsen msn ye bağlanırsın :))) normalinde türkcell gps yada wap olarak gözükür bu sizi aldatmasın türkcell internet olarak değişilecek

ferdix20

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler....

sevindiren

Üye
teşekkürler ya walla 2 gündür bnde onla uğraşıyorum ii oldu sölediğin bunu bulamasaydım netten bide cep msn indirecektim saolsın bilgi için tekrardan

esen_kskn

Üye
Şimdiye kadar bircok telefon kullandım ama ya kamerası kotuydu ya sarj problemı yasıodum.Şuan 6700 classic kullanıyrum ve çok memnunum 5mp kamerasıyla fotograf cekımı cok net hem tel hem fotograf makınesı gıbı yanı.
Özellikle benım gıbı foto cekmeyı cok sevenler ve telını sureklı dusurenler ıcın cok ideal bı telefon tavsiye ederim:ehe

Ağırlığı​
: 16.5 g.
Ajanda Özellikleri​
: Alarm, Calendar, Calculator, Notes, To-do list, Converter,
Auto Focus (otomatik Netleştirme)​
: VAR
Bekleme Süresi​
: 300 Saat
Bluetooth​
: v2.1
Boyut (yükseklik X Genişlik X Derinlik)​
: 109.8 x 45 x 11.2 mm.
Çözünürlük​
: 240 x 320 piksel
Dahili Hafıza​
: 170MB
Diğer Özellikler​
: 1GB card included, IM,Built-in GPS receiver, A-GPS support, Built-in handsfree, Flash Lite 3
Dijital Zoom​
: YOK
E-posta​
Ekran Boyut​
: 55.88 mm.
Faks​
Flaş​
Form Faktör​
: Candybar
Foto İd​
Fotoğraf Çözünürlüğü​
: 2592x1944 piksel
Görüntülü Konuşma​
Gsm Şebeke​
: GPRS, GSM, HSCSD, HSDPA (3G)
Hafıza Kartı Tipleri​
: MicroSD
Hafıza Kartı Yuvaları​
Harici Hafıza​
: 8GB
İkinci Kamera​
Java​
Kamera​
Kapak Ekran​
Kızılötesi​
Konuşma Süresi​
: 5 Saat
Megapiksel​
: 5 megapiksel
Melodi Ekleme​
Melodi Tipleri​
: MP3, Polyfone
Mms​
Optik Zoom​
Pil Türü​
: Standard battery, Li-Ion 960 mAh (BL-6Q)
Radyo​
Renk​
: Matte metallic, Silver
Servis​
: 850, 900, 1800, 1900, 2100
Ses Onyatıcı​
: AAC, eAAC, M4A, MP3, WMA
Sms​
T9 Sözlük​
Titreşim​
Usb​
: MicroUSB v2.0
Video Kayıt​
Video Oynatıcı​
: 3GPP, H263, MPEG4
Web Tarayıcı (html)​
Wifi (wlan)​

6700 Classic hakkında yapılan yorum:
nokia
(sakcali32 - 2010-09-16 13:41:52)
6300 a aşırı benzemesi bence ürün için bir dez avantaj toplu ortamlarda fiyatını saklamasından başka bi işe yaramaz.. onun dışında özellik olarak gayet şık

Harika bir telefon..
(izmirlee - 2010-09-15 00:52:23)
Tatile gitmeden önce çantanızda yer vermeniz gereken teknolojik cihazlar arasında elbette bir dijital fotoğraf makinesi bulunmalı, değil mi? Hayır, aslında değil. Zira yanınıza yalnızca Nokia 6700 Classic’i alarak, fotoğraf makinenize veda edebilirsiniz. Üzerinde 5 megapiksel değerinde Carl Zeiss objektifi taşıyan Nokia 6700 Classic, Nokia ailesinin en başarılı ürünlerinden olan Nokia 6300 ile tasarım olarak fazlasıyla benzerlik gösteriyor. Tek parçalı bir tasarımdan oluşan ve kasasında paslanmaz çelik kullanılan Nokia 6700 Classic, tarz sahibi kullanıcılara hitap ediyor. Tamamen metal bir klavyeye sahip olan Nokia 6700 Classic, ergonomik tuş takımının yanı sıra geniş ekranıyla da dikkat çekiyor.Harika bir telefon vaz geçmek istemeyecek siniz.

Şık ve uyumlu, Fiyat uyumsuz
(bey35 - 2010-09-13 19:26:23)
Telefon dış tasarım olarak çok iyi tasarlanmış.Dış yüzeyi özellik ile çelikden yapılı olması bun da önemli etken.Kamerasının da gayet başarılı oldugunu düşünüyorum k zaten 5 Mp kameraya sahip..Ancak ben yine de ürünü fiyat bakımından biraz uçuk buldum özelliklerine nazaran bu fiyat biraz aşırı kaçmış..Görüntülü konuşma yani 3G özelliği dahi yok ayrıca wi fi bağlantısı da koyulmamış..Bazı siteler de telefonun ön kamerası olduguna dair bilgiler var bunlar asılsızdır.O ön kamera değil sensördür..İçerik olarak gerçekten de biraz zayıf kalmış ancak biraz daha zamana ihtiyacı olan telefon olarak düşünüyorum bu modeli ileri ki zamanlar için tavsiye ediyorum..Teşekkürler

fena değil
(bey35 - 2010-09-13 19:25:36)
Telefondaki hos ozelliklerden biri yine 8 Serisi Artedeki gibi telefona 2 kez seri ve biraz sert dokunusunuzla telefon gelen cagriyi sessize almakta veya ekrana analog veya degistirdiniz dijital saati getirebilmektedir, Bu telefonda 3G olup, veri iletisimini 3G ile yapabileceksiniz, goruntulu konusma konusunda sikinti ceken arkadaslar acaba 3G ulkemizde aktif olunca kac kez goruntulu konusacaklar cok merak ediyorum, hic kullanmayacaginiz ozellikleri bir telefondan isteyip de bunu eksik olarak degerlendirmek bence buyuk bir hatadir. Evet bu telefonda Wi-fi yoktur ama kablosuz internet baglantisi isteyen alisveris severlerin bu markanin is cozumlerine yonelik E serisi veya daha genis bir kitleye hitap eden N serisi telefonlara yonelmelerini tavsiye ederim, Bu firma bu telefonu genis kitleye hitap etmekle beraber kendi serisinin amiral gemisi modeli olarak piyasaya sunmustur, her ne kadar 6300in yerine cikan model gibi zannedilse de aslen 6300in yerine cikan model 6303 adli yine butce dostu olan modeldir, Bu telefonda 170mb gibi her telefonda bulunmasina alisik olmadigimiz sabit hafizanin yaninda telefona takili olarak gelen 1gb hafiza vardir

Gosterisli Telefon İsteyenler icin En İyi 8 Serisi Alternatifi
(bey35 - 2010-09-13 19:25:04)
Bu telefon ile ilgili teknik bilgileri zaten alisveris yaptiginiz sayfa uzerinde bulabilirsiniz, ben biraz daha genel bilgiler vermek istiyorum, Bir kere telefonun rengi resimde goruldugu gibi bir renk degildir, siparis verdiginizde gelecek olan renk krom kapli ve parlak olan renktir ki bu gayet gosterisli ve muhtemelen bu modelin en cok satilan rengi olacaktir, Telefon hic de hafif olmamakla beraber 116,5 gr ile beraber agir sayilabilir, telefonun pil kapagi dahil metal olup elinize aldiginizda agir ve kaliteli malzemenin yaninda guzel isciligin de keyfine varacaksiniz, Elinde yine ayni markanin Arte modeline sahip olanlar bu telefonun kasasinin Arte telefonunun sarj unitesine adeta bir eldiven gibi oturdugunu fark edeceklerdir, bu da kasalarinin ayni oldugunu gostermektedir, iyi alisverisler....

tavsiye etmem
(bey35 - 2010-09-13 19:24:13)
Arkadaşlar nokia 6700 ın tasarımı nokıa 6300 tarzında o çok sattı dıye galıba bu telefon da da oyle bı tarz yapalım dıye dusunulmus galıba.Ama bu telefon 6300 ın yanına yaklasamaz. Hıc tavsıye etmem arkadaslar bu fıata bu telefon alınmaz. Telefonda 3g var dıyorlar ama goruntulu arama yapılmıyo. Dıger ozellıklerı zaten bıldıgınız nokıa ozellıklerı. Kamerasıda hıc basarılı degıl. 5 mp ama hafıf karanlık oldguunda cok kotu cekıyo. Normal ortamda zaten 5 mp ın kotu cekmesı dusunulemez ama bu telefon ıyı degıl arkadaslar sıze onermıyorum bence almayın bu telefonu. Zaten çok şıkda durmuyo bu fıyata nıce şık telefon varken ben sıze almayın derım. Yınede sız bılırsınız.

Bu tel 6300 gibi
(bey35 - 2010-09-13 19:23:46)
Nokia'nın şıklığı ve sadeliği bir araya getiren yeni cep telefonu 6700 Classic'i inceliyoruz. Nokia 8800 Sirocco'nun küçük kardeşi tadındaki metalik şık kasası ile her mekanda kendini farkettirmeyi başaran 6700 Classic, şıklığıyla olduğu kadar özellikleriyle de kendini beğendirebilecek mi bakıyoruz. 6300 ile aynı DNA'yı paylaşan 6700 Classic tasarım ve malzeme alanında çıtayı oldukça yükselteceğe benziyor. Nokia 6700 Classic parlak gümüşi bir metalik kasaya sahip. Parlak bir yapıya sahip olan kasası ile her ortamda dikkat çekmekte. Ayrıca metal malzeme kullanılması telefona ayrı bir "ağır abi" ya da başka bir deyişle "business" iş sınıfı bir telefon görünümüne sokmuş. Genel olarak oldukça güzel bir tasarıma sahip..

Karizma ve kalite bir arada...
(bey35 - 2010-09-13 19:23:14)
Ürünü yeni aldım ve şu an inceleme yapıyorum.inanın çok kaliteli bir cihaz. Arte tarzında yapılmış diyebiliriz.ben telefonda kaliteye,ses netliğine,konuşma süresine ve ihtiyacım olan belirli özelliklere önem veriyorum diyenler için yapılmış bir cihaz.konuşma süreside çok iyi.hızlı menüsü var.muhteşem kalitede zil sesi olan bir cihaz.wireless hiç umrumda değil çünkü telefonlardaki wifi zaten çok yavaş hemde gereksiz.3 g başlayınca 10 mb ın üstünde hızla internette gezersiniz yeterince.yani kısacası kaliteye önem veriyorsanız.telefonu telefon gibi kullanıp arasırada gerekli ek özelliklerden faydalanırım diyorsanız ve bir alırım uzun süre kullanırım diyorsanız hiç düşünmeyin diyorum.

Nokia 6700 Classic süper telefon
(bey35 - 2010-09-13 19:22:47)
Tatile gitmeden önce çantanızda yer vermeniz gereken teknolojik cihazlar arasında elbette bir dijital fotoğraf makinesi bulunmalı, değil mi? Hayır, aslında değil. Zira yanınıza yalnızca Nokia 6700 Classic’i alarak, fotoğraf makinenize veda edebilirsiniz. Üzerinde 5 megapiksel değerinde Carl Zeiss objektifi taşıyan Nokia 6700 Classic, Nokia ailesinin en başarılı ürünlerinden olan Nokia 6300 ile tasarım olarak fazlasıyla benzerlik gösteriyor. Tek parçalı bir tasarımdan oluşan ve kasasında paslanmaz çelik kullanılan Nokia 6700 Classic, tarz sahibi kullanıcılara hitap ediyor. Tamamen metal bir klavyeye sahip olan Nokia 6700 Classic, ergonomik tuş takımının yanı sıra geniş ekranıyla da dikkat çekiyor.Harika bir telefon vaz geçmek istemeyecek siniz.

çok güzel.......
(bey35 - 2010-09-13 19:19:45)
gerçökten de çok güzel olan bir telefon bu telefonu güzel yapan güzel özelliği fiyatının çok az omasının yanın da ise çok şık bir de özellikleriinn çok iyi olması geliyor bu telefonun en güzel özelliği 5,0 mp kmaerasının olmasıdır 5,0 mp kmaerası sayesin de ise çok net fotograflar çekmek mümkğün şıklığına gelince bu telefonun ise metal olöması geçrkten de çok şık hem de metal olması sayesin de ise çizilme gibi bir şey olmuyor. ayrıca bu telefonun ekranı da gerçkten de çok büyük olan bir telefon bir de bu telefonun tuşları da gerçkten bneim çok hoşuma gitti ve de severek kullanmdım....

Nokia 6700
(muro - 2010-09-11 15:37:00)
nokia bu cep telefonu bu kadar özelliği ile çok ucuz bir de 3G desteklemesi ile çok güzel herkesse öneririm zaten kullandığım telefon çok memnunum

ÇOK MUTLUYUM
(ekrem742 - 2010-09-02 16:19:59)
Telefonu alalı henüz bir hafta oldu. Telefon şimdiye kadar gördüğüm en şık telefonlardan birisi. Alüminyum kaplama olanını kullanıyorum, kullanırken parmak izi yapıyor ama dert değil. Telefonuma bakmaya doyamıyorum. Hoparlör kalitesi de çok güzel. Fakat telefonun bence çok önemli hatta affedilmez bir eksiği var! 3.5 mm lik kulaklık girişi. Daha alt modellerinde kullanmasına rağmen Nokia hangi akla hizmet böyle kaliteli ve şık bir telefonda 3.5 mm.lik kulaklık girişini kullanmamış hayret! Dahası paketten çıkan kulaklık tam bir rezalet! Telefon görüşmesi yapmak imkansız. Ayrıca kulağıma normal küçük kulaklıklar uymadığı için düşüp duruyor ve ben bu telefonun kulaklık girişine uygun bir kulak içi kulaklık bulamadım henüz! O da yetmedi hiç olmazsa 3.5 mm. ye çevirecek bir kulaklık adaptörü aradım o da yok piyasada! Bluetooth kulaklıklar ise radyo dinleyememek gibi bir handikapa sahip. Of Nokia of

Karizma ve kalite
(adnan351 - 2010-08-25 00:47:36)
arkadaşlar ürün çok güzel bir tasarımı var ve saglam denile bilir.arkadaşlar ürün de eski klasik menü ye sahip oluşu çok iyi.menü geçişleri eskisine göre çok hızlı oluşu hpşuma gitti.arkadaşlar ürün zaten nokıa nın kalitesine sahip olması insana güven veriyor.ürün de bas konuş olması işime yaramasa da işine yarayan arkadaşlar için yazıyorum nokia nın en iyisi sayıla bilirmiş(internetten araştırdım).ayrıca fiyat bakımından da uygun oluşu çok satılmasını saglıyor.arkadaşlar ben tasarımına ve dış kısmının metal olması bayıldım .ürün de kameranın çözünürlügü süper ve gece çekimleri bile çok net.çekim kalitesi çok yüksek.örnegin çogu modelin çekmedigi yerlerde bu cihaz minimum çekime sahip oluyor .Nokia 6700 Classic’i alarak, fotoğraf makinenize veda edebilirsiniz. Üzerinde 5 megapiksel değerinde Carl Zeiss objektifi taşıyan Nokia 6700 Classic, Nokia ailesinin en başarılı ürünlerinden olan Nokia 6300 ile tasarım olarak fazlasıyla benzerlik gösteriyor. Tek parçalı bir tasarımdan oluşan ve kasasında paslanmaz çelik kullanılan Nokia 6700 Classic, tarz sahibi kullanıcılara hitap ediyor. Tamamen metal bir klavyeye sahip olan Nokia 6700 Classic, ergonomik tuş takımının yanı sıra geniş ekranıyla da dikkat çekiyor.Harika bir telefon vaz geçmek istemeyecek siniz.

6700
(selcukkaradag - 2010-08-23 10:44:40)
Telefon şimdiye kadar gördüğüm en şık telefonlardan birisi. Alüminyum kaplama olanını kullanıyorum, kullanırken parmak izi yapıyor ama dert değil. Hoparlör kalitesi de çok güzel. Fakat telefonun bence çok önemli hatta affedilmez bir eksiği var! 3.5 mm lik kulaklık girişi.O da yetmedi hiç olmazsa 3.5 mm. ye çevirecek bir kulaklık adaptörü aradım o da yok piyasada! Bluetooth kulaklıklar ise radyo dinleyememek gibi bir handikapa sahip

6700
(mehmet60 - 2010-08-20 23:10:02)
şık ince güzel ilgileri üzerine toplayan bir telefon

Komple Çözüm
(kadir - 2009-08-28 11:30:26)
Özellikle tasarımyla kullanıcılarına bir haylü göz ziyafeti sunan Nokia, geniş ekranlı cep telefonları sevenler için yapılmış. 3G desteğine de sahip ve gayet hafif olan olan 6700, bunun yanı sıra kaliteli fotoğraf kareleri elde etmek istiyorsanız size 5 megapiksellik kamerasıyla göz kırpıyor. İnce veşık yapısıyla öne çıkan ve 8 saatlik konuşma süresi vaat eden Nokia, birçok ses formatını destekiyor. Aynı zamanda Bluetooth desteğine de sahip olan telefon, sohbet yazılımlarını da destekliyor.

• Toplam 1 Sayfa

BU ÜRÜN İÇİN YORUM YAPIN
Başlık

Yorumunuz
2000 karakter daha yazabilirsiniz.

Doğrulama Kodu

Onay
nı okudum.
Yorum Önerileri
Yorumlarınız en az 70 kelime olmalıdır.
Yorumlarınızın içinde ilgili ürünün adı, markası ve modeli geçmelidir.
Yorumlar puanlandırılırken yukarıdaki maddeler dikkate alınacaktır.

AzUra^^

Üye
Güzel bir hediye olur yani. Baktım fena durmuyo

sinan6642

Üye
Evet bütün yorumları okudum bu telefondan sikayetin yok denecek kadar az olduğunu gördum yaklaşık 4 aydır kullanıyorum gerek telefon gerekse fotoğraf makinasi olarak cok isimi görüyor cok memnunum şuan bu mesaji bile telefonumdan yaziyorum saygilar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt