Nokia 6680 temiz telefon alınır renk tercihim siyahtır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6680 temiz telefon alınır renk tercihim siyahtır
Nokia 6680 cep telefonu alınır
renk tercihim siyahtır...
Istanbuldan olursa ii olur...
Telefonu elden alıcam
telefonun 2005 ürertimi olanlarıda var ben 2007 üretimi olandan arıyorum
bilginize...

--------------- Ekleme ---------------

kimsede yokmu? bu telefon :S

asiizmirli79

Üye
slm kardeşim bende 6680 var hemde fillandiya üretimi telefonum temiz tamamen orjinal ama renk gri 2006 üretimi bataryası ve şarşı orjinaldir bataryası msn ve facebook girmezsen 3 gün gidiyor eğer girersen kullanıma göre minimum 1gün gidiyor eğer ilgileniyorsan 1gb hafıza kartı ile birlikte yollarım fiyatı 140tl

Burak

Üye
    Konu Sahibi
izmirli
tesekkür ederim gride olur yeterki erkek rengi olsun :D
1 kaç gün düşünim haber veririm

aldiris.etme

Üye
kardeş bende 6680 var telefonu ben 0 aldim ve kullandim yani sen alirsan ikinci el olacak simdi n86 aldim aslinda satmayi düsünmüyordum emektari ama makul bi şekilde anlşirsak olabilr telefonun orjinal kulakliği kutusu garanti belgesi (garantisi doldu tabi) ıvırı zıvırı herşeyi duruyor istersen msn gönder mesajla özelden konusalim ;)

Burak

Üye
    Konu Sahibi
kardes mesaj atmak için 50 tane yorum yazmak gerek sen buraya yaz fiyatı nedir yanında ne vericeksin (hafıza kartı,sarj aleti vs.) teli nasıl alıcam senden? biraz bilgi verirsen ii olucak çünkü diğer arkadaslarda yazmıslar satılır diye karsılastırma yapıorum anlayısın için tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

msn ver yazdığını görmedim özür dilerim
[email protected]
ekle konusalım

Burak

Üye
    Konu Sahibi
karsılastımr yapıorum lütfen fiyatını ve yanında ne vereceğinii belirtiniz
tesekkürler...

Tugman

Üye
kardeş v5.04.07, üretim tarihi 15.02.06 orjinal Finlandiya malı açık mavi renkli var şu anda ben kullanıyorum yanında 1 gb hafıza kartını da vercem düşünürsen 140 TL Konya'dayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt