Nokia 6630 Müsic Editon var elimde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu35rock

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6630 Müsic Editon var elimde
telefonun durumu gayet iyi hatta elimdeki 3120c den daha iyi 3G modunda çekiyor inanmayabilirsiniz:D Telefon alayına Orjinal Parça değişimi veya Tamir görmedi oldukça sorunsuz çalışıyor geçenlerde birde Kvk dan Bl-5c orjinal sıfır pil aldım Şarjı yaklaşık 4gün gidiyor görüşme -mesajlaşma-oyun oynamayınca Telefon 3120c i alınca 2.hat amaçlı Bazen Messenger-Facebook a bakmak için Turkcell hattımla kullandığım telefondur Kvk ya kayıtlıdır 3g olarak ilk çıkan telefon olmasına Rağmen çok iyi iş görüyor Telefona birkaç yıl önce Divx Programı falan yükleyip film izlemiştim gayet güzel ve Net bir ekrana sahip telefonu Kesin alıcılar P.m atsın yoksa boş zaman harcamak istemiyorum Bilen vardır belki bazı Ngage oyunlarını Fix e bile gerek duymadan açabilmekte ben eskiden Ngage oyunlarını oynuyodum Telefonun En güncel olan yazılımı var Nokia Software Updater ile 2 gün önce güncelledim telefon bütün hatlarda sorunsuz çalışıyor İnanmayacaksınız hala orjinal kabıyla kullanıyorum hafif çizikler var kapta ama orjinallik gitmesin diye değiştirmiyorum yanlızca dış kabı değişse yeter onun haricinde Problemler yok Dileyene arakablosunu vereceğim ürünün orjinal 64mb lik hafıza kartıyla veriyorum Orjinal sarj aletiyle veriyorum telefon sorunsuzdur telefonu(Satın aldıktan sonra herhangi bir probleme karışmıyorum dilerseniz telefonu satın alcağınız zaman 1saat ince ince inceleyin Problem yoktur Fiyata gelince 65tl istiyoruum direk alan gider 3g nin tadını çıkartır:D

--------------- Ekleme ---------------

takas olarak 2gb ddr2 800-1066mhz Rem ile kafa kafaya takaslayabiliriz

pazarlık yoktur ztn oldukça makul bir fiyattır Bu arada satış yanlızca İzmir içidir

pazarlık yoktur ztn oldukça makul bir fiyattır Bu arada satış yanlızca İzmir içidir

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar. Ürününü durumunu gösteren en az 2 adet fotoğraf ekleyiniz...

bu35rock

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarımda kart okuyucu yok maalesef kusura bakmayın eğer kesin alıcısanız messenger üzerinde Webcam ile gösterebilirim (yanlızca izmir içi satılıktır yanlız)

ada965

Üye
arkadaş ddr 2 notebook ram olmaz demi:D

bu35rock

Üye
    Konu Sahibi
İzmirdemisin Ram 1gb ise olmaz 2gb ise ddr2 kaç mhz

cudey

Üye
takas ederim dersen benim pda ile değişebiliriz üstünede para verirsen [email protected]

55 diyorsun bende alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt