nokia 6630 kulaklık takılı olmadığı halde gözüküyor acil yardım arkadaslar....

Sponsorlu Bağlantılar

antonio_17

antonio_17

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6630 kulaklık takılı olmadığı halde gözüküyor acil yardım arkadaslar....
nokia 6630 kulaklık takılı olmadığı halde takılı gözüküyor acil yardım arkadaslar.... :bilmm

smt.90

Üye
s.a. kardeş ben cep telciyim onu yapaiblmen için içini açıp kulaklık kısmını tinerle temizlemen gerek yapamzsan telciye götür

antonio_17

antonio_17

Üye
    Konu Sahibi
başka türlü bi çözümü varmı kardeş ? :/

smt.90

Üye
maaalesef :( :hmmm

48SizoFReni48

48SizoFReni48

Üye
aynen arkadaslar benimde nokia 6300 telefonum var onunda kulaklık takılı olmadıqı halde kulaklık takılı gözüküyorr.. hiç bir şeklede ses gelmiyo tel den
nolur yardımm .. aciLL..:islik

arslan3332

arslan3332

Üye
arkadaşlar bendede 6630 var aynı sorun bendede oluyo düzeltmek için kulaklığı tekrar takın ve takılıyken yukarı aşa biraz oynatın çekin eğer böylede düzelmezse küçük tel gibi bi alet alın elinize kulaklığı taktığınız girişin sağında ve solunda içeri doğru girintiler olacak orlara iyi bakın çünkü oranın içine pislik giriyo o yüzden kulaklık takılı kalıyo içini iyice temizleyn üfleyn toz çıksın sonra tekrar kulaklığı takıp çıkatın büyük ihtimalle sorun çözülmüş olacaktır...

48SizoFReni48

48SizoFReni48

Üye
arkadaslar bn cep telciye götürdüm kulaklık ayarımı ne var ordan yptı ama ertesi gün tekrar aynı sorun ldu yine götürdüm en sonunda 20 TL girdi yani yapcak bişe yok telefoncuya götürün xD

alihan544

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun oldu. ama hata bende idi. kar yağan bir havada tele kulaklık takmaya çalıştım ve önce tek kulaklık çalışmaz oldu. sonra kulaklığı çıkardım bu kezde ekrandaki kulaklık simgesi gitmez oldu ve ses çıkmaz hale geldi. forum sayfalarında biraz araştırdım. sebebi kulaklık girişindeki oksitlenmeden oluyomuş. diş fırçasını aldım elime 10 dakika fırçaladım fırçaladım kapattım açtım düzeldi. tavsiye ederim diş fırçası kesin çözüm. telefoncuya götürsende aynısı yapıp 20 tl alıyorlar zaten.

dogan4554

Üye
üfürükcüye götürün oluyo :)) kulaklık yerini içinize doğru nefesinizle çekin düzelio):)

NewSoldier

NewSoldier

Üye
bo sorun bendede oldu kulaklığı tekrar takıp çıkarın sorun düzelecektir.

badeci

Üye
newsolder doğru söylüyor.kulakligı tekrar tak çıkar oluyor.kulaklık yoksa bi kablo parçasıyla kulaklık yerinin sol tarafındaki deliğin sağındaki iki soket i birbirine deydir 1.2 saniye bekle bırak. Düzelir.-->yoq_edici<---

----------Eklendi @ 20:02:03 ---------- Yazıldı @ 19:57:47 ----------

benden size tavsiye telefonunuza bişe olduğunda hemen telefoncuza koşmayın hiç yoktan önce.bataryayi çıkartıp talim telefonu açın.olmazsan *,3 yeşil arama tuşunu kullanın:)reset

susunx

Üye
gecenlerde benım 6300 su kovasına dusurdu annem :) kaza işte o anla hemen teli aldim bataryayı cıkartım ıcını acıp kurutttum sonra tinerle bi güzel temizledim. sonra parcaları tekrar birlestirdim teli actim cilop gibi calısıordu :D yalnız kulaklık takılı gorunuordu.. az once mesajlarda üfürükcü olayı gecti. bi üfledim icine sorun hal oldu :D tskler maxicep

alihan544

Üye
selamlar, ayni sey benim basimada gelmisti. Kar yagarken kulakligi tele takmaya calismistim. Cikardiktan sonra hala ekranda kulaklik simgesi duruyodu. Ve normal kulakligada ses gelmiyordu. Ben biraz forumlarda arastirdim. Ve careyi kuru bir dis fircasiyla 15-20 dakika fircaladim. Ufledim fircaladim. Kapatip actim. Duzelmisti. Ve bidaha hic olmamisti.

18çankırı

Üye
Arkadaşlar Kulaklık Girişini Bol Bol Üfleyin Kesin Çözüm Bende de Oluyordu Az Önce Üfleyerek Düzelttim =)

Üst Alt