Nokia 6630 Kilit Kodu Kırma Kesin sonuç Denenmiştir

slm n70 kılıt kodunu unuttum fabrıka ayarlarını yukleyemıyoru

ya ben neden acamıyorum bu prgoramı biri bana gönderir mi nerdden indiricem

EK039

Üye
Ellerine Saglik !!!

ya arkadaslar bende arıyorum ne zamandır ama benimtel.im su anda kapalı ve kilit kodu istiyor yani ayarlara falan giremiyorum nası yapıcam lütfen yardım

ya ben bu programı yükledim sağolun çok teşekkür ederim çalışıyo ama tel her açılışında saati tarihi soruyor bunu nasıl yapçaz anlatırsanız sevinirim

Emeğine sağlık saol ama Güvenlik Kodu Kırıcı Bomba!!! adında verilmişti verilmişti

199

Üye
nerden indiriyoruz

--------------- Ekleme ---------------

nasıl indirecez n79 da yarıyomu

emeğiniz için saolun ama bu prolar hiç bir işe yaramıyo sis dosyası bile değil telde kurulmuyolar

simdi yaptim oldu arkadasim cok tesekkur ederim emeklerine saglik paylasim icin saol.

rar dosyasini bilgisayara yukleyin sonra acin icinden sis dosyasi cikiyor onu telefona gonderin telde zaten kurulum yapiyor kendisi ondan sonra aynen arkadasin dedigi gibi araclar -ayarlar-guvenlik -telefon ve sim e gelin alta dogru ilerleyim kilit kodu var oraya girin is bitti bu kadar .

artemis4

Üye
benim 6630 açılmıyor kilit kod soruyor site linki veren oldu ama oradaki master kod da işe yaramadı ne yapmalıyım...

arkadaşlar sis dosyası program çalışıyor.yapmanız gereken sadece dosyayı açıp telefona yüklemek.yükledikten sonra şifre 12345 oluyor.bu kadar

ve nedense batarya çıkınca sizin kendi ayarladığınız şifre tekrar 12345 oluyor .... ama genede hoş...

tabansiz

Üye
dostum senin heykelinin dikmek lazım,her sitede bu kodları bulan kıran programlar veriyorlar hepsini denedim olmadı senin sayende hallettim çok teşekür ederim

oğlum nasıl yüklüyon bunu telefon sis uzantılı dosyayı görmüyoki...