o programı kım koymussa allah razı olsun ben normalde ole forumlara gırıpte yorum yapmıyorum buda omrumde bı ılk dostum sen benım artık kardesımsın sıtelerden falan anlamıom maıl atamadım ıcın bunu ekle kesmir06@hotmail.com admın madmın kusura bakmasın nolur benı ekle sana taesekkur etmek ıstıyorum
--------------- Ekleme ---------------
o programı kım koymussa allah razı olsun ben normalde ole forumlara gırıpte yorum yapmıyorum buda omrumde bı ılk dostum sen benım artık kardesımsın sıtelerden falan anlamıom maıl atamadım ıcın bunu ekle kesmir06@hotmail.com admın madmın kusura bakmasın nolur benı ekle sana taesekkur etmek ıstıyorum
hocam 10 numarasın ya. cidden işe yarıyor. sırf telefonculara 10YTL kaptırmamak için kendi kendime dedimki 10 ytL vereceğime 10 saat net e takılsam mutlaka bişiler bulurum dedim. ve 5-6 saatte buldum . eyw emeğine yüreğine sağlık. tuş kilit şifremi kullanamıyordum. sayeden o da çözüldü. bilmeyen arkadaşlara soyleyelim. programı telefonunuza yukledikten sonra şifreniz otomatik olarak " 12345 " olmaktadir.
Bu programı bilgisayara yükledim ama programı çalıştıramıyorum.Telefon Şuanda güvenlikk kilit kodunu istio kodu da unuttum.Lütfen Yardım!!!!!. Teşekkürler