nokia 6630 için en iyi şarj cihazı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cyberless

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6630 için en iyi şarj cihazı?
selam arkadaşlar benim BL-5C model bataryam var 6630 için ama bataryayı sanırım yanlış bir nokia cihazıyla şarj ettiğimden dolayı full şarjlı görünen bir batarya sadece mesajlaşarak 2 saatte full boşalıyor.

En iyi verimi hangi bataryayla veya hangi şarj cihazıyla alabilirim lütfen bilen arkadaşlar yardım etsinler.

batarya mı değişeyim yoksa şarj cihazını mı yoksa ikisinide mi?

furkano

furkano

Üye
şarj aleti olarak ACP 6 kullanmanı öneririm..

--------------- Ekleme ---------------

yani yawaş şarj aleti
6630umda 2 yıllık bataryam 2 gün gidiyor günlük en az 200 sms atıyorum..

Cyberless

Üye
    Konu Sahibi
peki bu şarj cihazını nerde bulabilirim

birde acp 12 serisi var onlar daha iyi değil midir?

qwertycuma

qwertycuma

Üye
önce 0 bitane batarya al şarj aleti fark etmez bence orjinal olsun yeter+6630 en fazla kendi haline bıraksan bile 2 gün gider

furkano

furkano

Üye
Hocam acp 6 hızlı şarj aletidir.. hızlı şarj aletleri bataryayı daha hızlı ısıtır.. sıcaklığı yukselen batarya şarjı dolmasada bir anlık doldu gösterir.. Biz küçükken boşalan pilleri ocağın kenarında ısıtır bi kaç saat daha kullanırdık.. ısınma faktöru var.. ben de acp 6 da var acp 12 de var.. denedim ve sonuç bu..

safakk

safakk

Üye
selam arkadaşlar benim BL-5C model bataryam var 6630 için ama bataryayı sanırım yanlış bir nokia cihazıyla şarj ettiğimden dolayı full şarjlı görünen bir batarya sadece mesajlaşarak 2 saatte full boşalıyor.

En iyi verimi hangi bataryayla veya hangi şarj cihazıyla alabilirim lütfen bilen arkadaşlar yardım etsinler.

batarya mı değişeyim yoksa şarj cihazını mı yoksa ikisinide mi?
bataryanız yeni ise bu durum normal ama 2-3 ay oldu ise ve siz orjinal şarj cihazından başkasıyla şarj etmediyseniz bence o telefon bi servise gitmeli :oke:

yakamoz0151

Üye
Arkadaşlar bende 6630 var telefonu alalı 2 seneyi geçti orjinal bataryam şişti yeni batarya aldım oda en fazla 1,5 gün gitmeye başladı eskiden kullandığım halde 3 gün gidiyordu şimdi telefonu elime almıyorum şarjını tam dolduruyorm gün içinde bitiyor tekrar şarja takmak zorunda kalıyorum sizce napmam gerekio yardımlarını bekliyorum..batarya değiştirdim ama bi değişiklik olmadı format attm amaa tekrar atsam bi işe yarar mı..?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

serotonin

serotonin

Üye
Arkadaşlar temelde sorun yüksek miliamper değer veren şarj cihazları (seyahat şarj cihazları) ile bataryalarımızı şarj etmek istememizde...Orjinal şarj cihazları kullanıyor olsak bile (ki tavsiyem daima pil ve tel güvenliğimiz için orjinal şarj aleti kullanmamız gerek) yüksek mA değerler veren şarj cihazları pil ömrünü kısaltıyor.Şarj cihazı üzerinde 800 ve ya 900 mA yazan orjinal seyahat şarj cihazları yerine (ortalama 1 saatte pili şarj yapar) kişisel önerim standart şarj cihazları ( max.350 mA değer taşıyan) kullanmanızın ( ortalama 3 yada 3.5 saatte şarj) gerekliliği.Eski 3310'larda kullanılan (bulabilirseniz) ACP-7E şarj cihazları (350mA) standart şarj yapar.Uç için de CA-44 kalın/ince uç dönüştürücü aparat kullanın.Son olarak standart şarj cihazı edinin eski ACP-7E şarj cihazı bulamazsanız.Şarj cihazı üzerinde 350 mA değerinden fazla değer olmamasına özen gösterin standart şarj ve sağlıklı batarya depolama ömrü için.

LilBrando

Üye
Arkadaşlar bende 6630 var telefonu alalı 2 seneyi geçti orjinal bataryam şişti yeni batarya aldım oda en fazla 1,5 gün gitmeye başladı eskiden kullandığım halde 3 gün gidiyordu şimdi telefonu elime almıyorum şarjını tam dolduruyorm gün içinde bitiyor tekrar şarja takmak zorunda kalıyorum sizce napmam gerekio yardımlarını bekliyorum..batarya değiştirdim ama bi değişiklik olmadı format attm amaa tekrar atsam bi işe yarar mı..?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Benim de 20 dakika bile dayanmıyor, ne yapabiliriz. Servis bedeli nedir bu sorunun?

fox7171

Üye
bende 6cl batarya var 3 gün gidiyor 6cl bulunması biraz zor ama tavsiye ederim

reveletion

Üye
Arkadaşlar bende cell-pa diye bir şarj aleti var 1.5 saatte dolduruyor o şarjla 8 saat internette dolaşıyom bitmiyo tel 6630

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt