Nokia 6630 ,6680,N70 gibi telefonlarda klasör içine klasör açmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahony66

mahony66

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6630 ,6680,N70 gibi telefonlarda klasör içine klasör açmak
:sn: Bende bi iki bildiğimi söyleyim dedim olayı anlatıyım şimdi nokiada klasör içinde klasör açılamıo bunu yolu var aslında olay şu şimdi telefonunuzdan herhangi bişey silerek veya her hangi bir program yüklerken yapılabilir. klasörün içine atacağımız klasörü getirip menünün en başına koyuyoruz sonra ya yönetici ye girip bi programı telefondan silerken yada yeni bi program yüklerken şunları yapıyoruz .dielim program yüklüyoruz.yüklemeye devam edilsin mi evet sağlayıcı doğulanmıyor fln dio evet dioruz hafıza kartını seçioruz ve seçtikten sonra menüye basıyoruz yükleme bitmeden. o arkaplanda yüklenirken bizde mesajlar ikonuna gelip seçeneklere tıklıyoruz ve yükleme bitene kadar öyle bekliyoruz yükleme bittiğinde görüceksinizki o ikonun üzerindeki seçme karesi en baştaki dosyaya gidecek yani o taşıyacağımız klasöün üzerine ve mesajların seçenekleri o klasörün seçenekleri olmuş olacak seçenekleri kapatmadan klasöre taşı diyoruz ve hangi klasöre taşıyacaksak ona taşıyoruz .

Biliyorum biraz karmaşık anlattım ama sanırım anlamışsınızdır :oke:

Gönlü hoş etmeye tefekkür yeter,beni mutlu etmeye teşekkür yeter :bigstar:

nightblue0631

nightblue0631

Üye
bende vardı bitane ama becerememiştim bi türlü şimdi olsaydı denerdim oluyomu die ama yinede saol

global_deejay

Üye
heç bişi anlamadım D:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ben anlatayım, ana menüde bir klasör aç... dolayısıyla klasör en sona gelecek..
klasörü taşı deyip onu en üste taşı...
ardından
fexplorer veya benzeri bir program ile system\apps içine gir, herhangi bir klasörün adına herhangi bir harf ekle;
Örneğin vboy adına vboya ekledik... hemen ardından menü tuşuna basıp mesajlar yada herhangi bir programın üzerine gel, seçenek tuşuna basıp, icon klasörün üzerine gelene kadar bekle...
geldiğinde klasöre taşı deyip istediğin yere taşı...

sonra vboy un adını eski haline getirmeyi unutma... başka yapmak istersen aynı şekilde yapıp vboya nın adını daha sonra yaparsın.....:ehe

böyle çok zor anlatım yaa, bunun bir programı vardı phyton ile çalışan, onu kullanın yaaa....:ehe

Da®kness

Da®kness

Üye
hımmm . denemek lazım . bende hep olabilir mi diyordum...

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
ben anlatayım, ana menüde bir klasör aç... dolayısıyla klasör en sona gelecek..
klasörü taşı deyip onu en üste taşı...
ardından
fexplorer veya benzeri bir program ile system\apps içine gir, herhangi bir klasörün adına herhangi bir harf ekle;
Örneğin vboy adına vboya ekledik... hemen ardından menü tuşuna basıp mesajlar yada herhangi bir programın üzerine gel, seçenek tuşuna basıp, icon klasörün üzerine gelene kadar bekle...
geldiğinde klasöre taşı deyip istediğin yere taşı...

sonra vboy un adını eski haline getirmeyi unutma... başka yapmak istersen aynı şekilde yapıp vboya nın adını daha sonra yaparsın.....:ehe

böyle çok zor anlatım yaa, bunun bir programı vardı phyton ile çalışan, onu kullanın yaaa....:ehe

sen varya bitanesin çok aradım bunu herkes yanlış anlattı olmadı senin sayende oldu çok teşekkür edrim

DreamPk

Üye
sağol güzel paylasım

--------------- Ekleme ---------------

sağoll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt