Nokia 6600'da wma Müzik Dinleyebilirmiyim??

Sponsorlu Bağlantılar

herocan2520

herocan2520

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6600'da wma Müzik Dinleyebilirmiyim??
:utan ben telefonumda wma formatında müzik dinlemek istiyorum bunun açin hangi programı kullanmam lazım yardım edebilirmisiniz Link verin bir de mp3 ü zilsesi yapamıyorum programın linkini verebilirmisiniz

• Beğen
Tepkiler: m2323

mustafasen

mustafasen

Üye
wmv,aac,mp3,amr,waw...3gp,mp4,avi,mpeg .aklına ne geliyorsa....ama proğramlarını bul yeterki.Bende 6600 kullanıyorum n73 kullananlar kendi telefonlarına takoz diyorlar,benimkini görünce

herocan2520

herocan2520

Üye
    Konu Sahibi
:utan:utan:utanteşekkürler fakat bana mp3 ü zil sesi yapan, wma müzik dinlememi sağlayacak müzikle ilgili programları bir klasörde isim vererek rar layıp upload edebilirmisin yaparsan çok sevinirim telefonumda mp3 ü zil sesi yapamıyorum hiç bir telefon sitesine güvenmedim bu site kadar sadece buradan indirdiğim programları yüklüyorum benim isteğimi yerine getiriseniz çok sevinirim..

judelav

judelav

Üye
selam wma müzik çalar programı vereceğim eğer bulamadıysan işine yarar hemde bu program zaten mp3 leri zil sesi yapar.PAYLAŞMAYI SEVİYORUM

herocan2520

herocan2520

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin programı indirdim ama Benim telefonum da bu program kuruluydu fakat ben sitede MP3 ü zil sesi yapmak için codec buldum ve indirdim artık mp3 leri telefonumun ses kaydedicisinden dinliyebiliyorum ve zil sesi yapabiliyorum fakat benim ihtiyacım olan ttnetmuzik.com dan indirdiğim wma formatındaki müzikleri telefonumda dinleyebilmek bunun için program yerine codec verebilirmisin size zahmet veriyorum ama başka hiçbiryerden download yapmıyorum sitede yeniyim ve fazla birşey bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz......:utan

partan03

Üye
bence sen 6600ı kullanmasını bilmiyorsun istersen deyiştir o telefonu

cetinhan

cetinhan

Üye
n7o te de çalışırmıkardeş bu

kerso

kerso

Üye
total video converter la video formatlarını değiştirebilirsin core codec programıyla da izlersin ayrıca core codec nerdeyse her uzantıyı açıyor dönüştürmeyi sadece boyutunu düşürmede kullanırsın

herocan2520

herocan2520

Üye
    Konu Sahibi
aslında çoğu özelliğini biliyorum ama bilmediğim ayrıntılar var ufak tefek ama önemli olan ayrıntılar işte bilmediğim kısımlar oralar yinede teşekkür ederim

ademfarzet

Üye
core player diye bi program var. formda ara var.wma dinlersin.

11gezolar

Üye
No Gardaş

ciciqiz

Üye
arkadşlar bende aynı dertten muzdaripim tele virüs girdi formatlandı hiç bişim yok:(
mp3 player programı linki istiommmmmmm:(:( yardımcı olurmusunus:oke::oke:

Hakan338

Üye
Ya Ben Müzik Dinleyemiyorum Bu telefonda yeni aldım lütfen yardım plss

Üst Alt