Nokia 6600 sorunu.lütfen yardım...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alican1993

Alican1993

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6600 sorunu.lütfen yardım...!!!
Arkadaşlar nokia 6600 kullanıyorum.benim sorunum telefonumun müzikleri görmemesi.bilgisayrdan şarkı attm kart okuyucuyla hafıza kartına.sonra telefona taktm girdim.müzikler yok.ama görüntülr,video vb. görünüyo.dosya yöneticisinde gözüküyor.bunun nedeni nedir.hafıza kartına format attm.düzeldi 2 gün sonra aynı sorunu yaptı.ne yapabilirim.lütfen yardım edin....(konu varsa özür dilerim):(:(:(

Ozan

Ozan

Admin
Müzikleri hafıza kartında hangi klasöre atıyorsunuz ?

Sounds > Digital klasörüne mi ?

Alican1993

Alican1993

Üye
    Konu Sahibi
evet.digital de.lüftfen yardmcı olun.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş uzantıları(.AAC .MP3)yazıyormu.

Saahin gfb

Üye
bence onla uğraşcağına yeni bir telefon al

Alican1993

Alican1993

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşım.uzantıları(.AAC .MP3) yazıyor...

Lion's Claw

dostum 6600 mp3leri tanımadığı için bilinmeyen dosya biçimi olarak görüyor nasıl .sis dosyalarının galeride görülmemesi gibi bnde de ole ancak bu mp3lerine dosya yoneticisinden ulaşabilirsin..

Saygılar..

Alican1993

Alican1993

Üye
    Konu Sahibi
yani galeride görünmez.ozmn doya yöneticisinden gireriz.saolun arkaadşlar.(yaptığım hatalardan dolayı özürd dilrm.daha yeniyim:))

palafatih

palafatih

Üye
codec programı yükle sorunun çözülür...

azrael1983

azrael1983

Üye
Ogg player yükle

kaan0

kaan0

Üye
6600 mp3 leri çalıştırmaz ek olarak prog. yüklemen lazım... Nokia'nın işine bak symbian tel. mp3 çalmıyo... çalamıyo...:nono:

mendelcano

Üye
kardeş coreplayerle fexplorer yüklersen sorunu kaldıra bilirsin ok

hajin

Üye
kardeş bende var ama ben yapardın ama benim görmeem lazın telefonu bende kullanıyorun süperrr telefon:)

xaj

Üye
ayarlardan dosya yone tıcısıne gır optıkle hafıza kartına gec orda gorunur ve mp3 programını da ordan jur setup unu ınternetten ındır muzık ve sayre gorur orada vıdeo dos ya turunu bılmıorum ama sen baq onada bana soyle bılı osan

xaj

Üye
evt dıgtalede oburune de ıkısıne de oluo sen dosya yobetıcısten gır ayar lar dakı sonra hafıza kartına gec gozukur

turkcu_17

Üye
Mp3 programı yüklersen tel müzikleri görür

myne18

myne18

Üye
merabaLar, benm telde 6600. hafıza kartına müzkler resmler attım. resmLeri gösterıyo.müzkleri galeride göstermiyo klasör boş görunuo. dosya yöneticisinden baktıgımda görünuyo ama acmıyo. bilinmeyen dosya biçimi diyo.. :( napmam gerek LtFen yardım.:(

aDrienna

Üye
merabaLar, benm telde 6600. hafıza kartına müzkler resmler attım. resmLeri gösterıyo.müzkleri galeride göstermiyo klasör boş görunuo. dosya yöneticisinden baktıgımda görünuyo ama acmıyo. bilinmeyen dosya biçimi diyo.. :( napmam gerek LtFen yardım.:(
ßndede şu anda aynı s0run vr.. :( yardmcı oLursnz qerçktn çk svinirz.. çnkü bu tLefon artk çk snrLermi bzuooo. :@

elcitak

elcitak

Üye
hangi mp3 programı kullanıosun _? ona göre müzikleri klasörden okutman laazım bazı mp3 programlarında...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt