Nokia 6600 Menüsü hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6600 Menüsü hakkında
Arkadaşlar herkese kolay gelsin.Forma yeni katıldım.Ve hoşuma gitti.Eğer bilginiz varsa Nokia 6600 telefonumun menüsü ingilizce Türkçe yapmak istiyorum.Teknik servisler 2 gün bırakmamı istiyorlar buda zamanım olmadığı için mümkün olmuyor.Eğerki bana yardımcı olabilecek bir proğramı olan varsa sevinirim.Teşekkür ve saygılar.

eses_nuri

eses_nuri

Üye
keşke yardım edebilsem ama bilgim yok

ßurçiN

ßurçiN

Üye
nasıl yani biraz açık konuş

tome_94

tome_94

Üye
Önce ana menü ye gir ingilizce TOOLS__SETTINGS__Phone__General---Phone language yazar sende Türkceyi sec telefon acip kapanir ve türkce olur bu yazdiklarimi adim adim uygula telefon türkce olacaktir hadi kolay gelsin selamlar

orhan gazi

orhan gazi

Üye
telefonunda türkçe var ama bulamıyorsan tome_94 ün yolu işine yarar.ama telinde türkçe yok ise teknik yardım almak zorundasın

furkano

furkano

Üye
telefonunda türkçe var ama bulamıyorsan tome_94 ün yolu işine yarar.ama telinde türkçe yok ise teknik yardım almak zorundasın

Ne yazıkki aynen öyle.. 6600 da usb işi çok mantar.. Yani mesala n70 olşsa yada 6630 0lsa çok basit mesele NSS programını kullanarak prodece kodu değişip türkçe dil yükleyebilirsin.. lakin 6600 için ana karta ince bir mille girilmesi gerekiyor onuda bulmak bi mesele bulunca kullanmak ayrı bi mesele.. Zira ufak bi hata anakartı bitiriyor.. Umarım yeterli açıklayabilmişimdir.. Teşekkür ederim..:huhu:

yusuf__

Üye
ultramp3 lisans kodu acil lazım

musadedebas

musadedebas

Üye
kardeş bak 6600 war dende de menüsü türkçe ayarlar/telefon/genel/telefon dili/türkçe yap telefon yeniden başlayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt