Nokİa 6600 Help

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ben_daha_yeniyim

Üye
    Konu Sahibi
Nokİa 6600 Help
Arkadaşlar 1 senedir 6600 kullanıyorum tık sorun yoktu ama 3 hafta önce...

telefonun hoporlorunde ses bozulması yasanıyor ses kısık kısık geliyor ve hısırtılı

her ne yaptıysam temızledım,sesını kontrol ettım ama yok yok yok:(

acaba hoporlor patlamıs olabılırmı ?

hoporlor patladıysada bunu tamir etmek mümkünmü ?

YARDIM EDİN LÜTFEN :sos::

ocu77

ocu77

Üye
problem donanımsal gibi görünüyor..orji yeni bir hoparlör taktırsan çözülür gibi ama garantisi devam ediyorsa hiç uğraşma servise yatır bence..

ben_daha_yeniyim

Üye
    Konu Sahibi
garanti yok abi 2. el aldım :( yani orjinal hoporlor takılabılır dıyorsun ? bu heryerde mumkunmü ? ve kolaymı ?

ocu77

ocu77

Üye
temiz (işçiliği iyi) bir teknik serviste bu mümkün hatta taktırabilirsen 6230 yada 6230i hoparlörü taktırırsan bence süper olur..Biliyorsun onların hoparlörü daha güçlü..Onlarda olabiliyor böyle çıkma hoparlörler..ama dediğim gibi iyi bir teknik servis bulman lazım yoksa mazallah hoparlör diye verirsin alınca alo bile diyemeyebilirsin...

ben_daha_yeniyim

Üye
    Konu Sahibi
:) haklısın saol tesekkur ederım, sağlam bir yere götüreyim umarın 6230i hoporloru bulabılırım,tesekurler

ocu77

ocu77

Üye
ben_daha_yeniyim' Alıntı:
:) haklısın saol tesekkur ederım, sağlam bir yere götüreyim umarın 6230i hoporloru bulabılırım,tesekurler
sende sağol.

musa_61

Üye
formatla

CooL'n'Quiet

Üye
formatla ilgili olduunu sanmıorum donanımsal bir sorun gibi gözüküor..
bazı teknik servisler yaptıkları işe garanti veriorlar yani sorunun cözülmesse adam yine kendisi ücretsiz bakıor..genelde böle dükkanların kapısında 'garantili teknik servis verilir' die yazar onlara bi göster derim 6600 ın böle yedek parca falan sıkıntısı pek olmuor sorunun cözülür büyük ihtimal

altun5050

Üye
ewet bendede var böyle bişi

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
ses hışırtılı ve bozuksa hoporlor patlak olabılır bence değiştir

danger03

danger03

Üye
hoparlör değiştimi sorun ortadan kalkar sanırım

yalavaç

Üye
yerine oturursa, 6630 hoparlorü iyi sonuç verebilir.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

pardon 6230:utan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt