Nokia 6500s Yardım Edin Lütfen (ekran kapanıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERKUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6500s Yardım Edin Lütfen (ekran kapanıyor)
arkadaşlar benim telefonum pin sorma yeri falan görünüyor ama pini girdikten sonra nokia yazısı geliyo ya ondan sonra ekran ya bembeyaz oluyor yada simsiyah oluyor lütfen yardım edin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonuna bir teknik serviste yazılım attırman gerek..

merty24

merty24

Üye
telefona hard format at nasıl atılcanı bılmıyorsan forumda arattır bulursun:oke:

ERKUGUR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sitede hard formata bastım ama bulamadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim hard format symbian telefonlara atılır java tabanlı telefonlara atılamaz ona yeni versiyon yükletmen gerek..

ERKUGUR

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapa bilirim peki ?

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
kardeş bi sitede bişiler buldum belki işine yarar
bu anlattıklarım a2 uploader programı ile olacak bi bak istersen
java tabanlı telefonlar sanırım bu şekilde a2 uploader le oluyor tabi bunun için gerekli dosyaları bulup yüklemen gerekiyor
Yazılım Yükleme

1. ADD Bölümünden Sırasıyla .MBN ve .FBN Dosyalarımızı Seçiyoruz...

2. REMOVE ile Seçtiğimiz Dosyalarımızı Silebiliriz (Telefondan Değil A2 Uploader'dan)

3.CLEAR İle ADD Bölümü Ve MISC FİLES Bölümünden Ne Seçtik İsek Tüm Dosyaları Temizleyebiliriz....

4.MISC FİLES Bölümden .vkp Uzantılı Patchlerimizi TPA ve İFS Dosyalarımızı Seçebiliriz...

5.FİLE SYSTEM TOOL İle System Dosylarımızı Görebilriz (FS)

6.WRİTE SCRIPT ile MISC FİLES Bölümden Seçtiğimiz PATCH'lerimizi Telefonumuza Yükleyebiliriz....

7.İNDENTFY ile Telefonumuzun CİD Değerini Öğrenebiliriz...

8.FLASH İle Telefonumuza Yazılım Yükler İken TPA ve İFS Dosyalarımız Yükler İken Kullanırız (Son İşlem Olarak FLASH'a Basılır...)

9.STOP Yükleme İşlemlerini Durdurur...

10.QUİT A2 Uploader'ı Kapatır...

java tabanlı telefonlar sanırım bu şekilde a2 uploader le oluyor tabi bunun için gerekli dosyaları bulup yüklemen gerekiyor

A2 Cihazların Sistem Yolları...

/ıfs/settıngs/acoustıc/

/ıfs/settıngs/camera/

/ıfs/settıngs/dısplay/

/tpa/preset/custom/

/tpa/preset/default/

/tpa/preset/system/ams/

/tpa/preset/system/ams/java/db/

/tpa/preset/system/desktop/flash/

/tpa/preset/system/fonts/

/tpa/preset/system/language/

/tpa/preset/system/lıghteffect/systemeffects/

/tpa/preset/system/menu /

/tpa/preset/system/multımedıa/av/

/tpa/preset/system/multımedıa/pe/

/tpa/preset/system/settıngs/

/tpa/preset/system/sound/

/tpa/preset/system/standby/flash/

/tpa/system/layout/

/tpa/system/loconn/remote/archıve/

/tpa/system/multımedıa/mp/

/tpa/user/

bide buraya bak

http://www.maxicep.com/symbian-dest...mak-dilin-ingilizce-olmasina-cozum-89677.html

işine yarayabilir benden bu kadar biraz baktım sana tavsiyem a2 uploader den googleden arat sürekli a2 uploader yazılım yükleme diye filan a2 uploader 6500 yazılım yükleme filan yaz k.bakma kendi telefonum için bişiler bakıyorum biraz sen uğraş hadi kolay gelsin...:ah

ERKUGUR

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bi sitede bişiler buldum belki işine yarar
bu anlattıklarım a2 uploader programı ile olacak bi bak istersen
Yazılım Yükleme

1. ADD Bölümünden Sırasıyla .MBN ve .FBN Dosyalarımızı Seçiyoruz...

2. REMOVE ile Seçtiğimiz Dosyalarımızı Silebiliriz (Telefondan Değil A2 Uploader'dan)

3.CLEAR İle ADD Bölümü Ve MISC FİLES Bölümünden Ne Seçtik İsek Tüm Dosyaları Temizleyebiliriz....

4.MISC FİLES Bölümden .vkp Uzantılı Patchlerimizi TPA ve İFS Dosyalarımızı Seçebiliriz...

5.FİLE SYSTEM TOOL İle System Dosylarımızı Görebilriz (FS)

6.WRİTE SCRIPT ile MISC FİLES Bölümden Seçtiğimiz PATCH'lerimizi Telefonumuza Yükleyebiliriz....

7.İNDENTFY ile Telefonumuzun CİD Değerini Öğrenebiliriz...

8.FLASH İle Telefonumuza Yazılım Yükler İken TPA ve İFS Dosyalarımız Yükler İken Kullanırız (Son İşlem Olarak FLASH'a Basılır...)

9.STOP Yükleme İşlemlerini Durdurur...

10.QUİT A2 Uploader'ı Kapatır...

A2 Cihazların Sistem Yolları...

/ıfs/settıngs/acoustıc/

/ıfs/settıngs/camera/

/ıfs/settıngs/dısplay/

/tpa/preset/custom/

/tpa/preset/default/

/tpa/preset/system/ams/

/tpa/preset/system/ams/java/db/

/tpa/preset/system/desktop/flash/

/tpa/preset/system/fonts/

/tpa/preset/system/language/

/tpa/preset/system/lıghteffect/systemeffects/

/tpa/preset/system/menu /

/tpa/preset/system/multımedıa/av/

/tpa/preset/system/multımedıa/pe/

/tpa/preset/system/settıngs/

/tpa/preset/system/sound/

/tpa/preset/system/standby/flash/

/tpa/system/layout/

/tpa/system/loconn/remote/archıve/

/tpa/system/multımedıa/mp/

/tpa/user/

bide buraya bak

http://www.maxicep.com/symbian-dest...mak-dilin-ingilizce-olmasina-cozum-89677.html

işine yarayabilir benden bu kadar biraz baktım sana tavsiyem a2 uploader den googleden arat sürekli a2 uploader yazılım yükleme diye filan a2 uploader 6500 yazılım yükleme filan yaz k.bakma kendi telefonum için bişiler bakıyorum biraz sen uğraş hadi kolay gelsin...:ah

çok sagolsın oldu sayen de cok teşekkür ederim +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt