Nokia 6500 yardım lütfen !....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia 6500 yardım lütfen !....
Arkadaşlar Nokia 6500 slide telefonum var..fakat telefondki sıkıntılar beni artık bıktırdı..1.) ön kamera yani 2.kamera çalışmıyor ve çalışmadığı gibide görüntülü konuşma yapamyrum.. 2.) telefonu güncelleştirmeye çalıştım fakat hafıza kartından dolayı sıkıntılar oluşuyor.. 3.)arada sırada telefonn ekranı kararıyor.. 4.)telefon bazen hafıza kartını görmüyo...yardım ederseniz çok ama çok memnun olurum..şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim..

zann01

Üye
ön kamera isteğe göre çalışmaz sadece 3g için kullanılır.3g için hattının 3g ye açık olması ve en az 32kb lık sim kartının olması lazım.güncelleştirme konusunda bilgim yok ama bildiğim kadarıyla hafıza kartını çıkarman gerekiyor.bendede var aynı tel.benimde ekranda çizgiler oluyor o filmden kaynaklı.ayrıca 6500 olan arkadaşlar bence hemen elinden çıkarsınlar çünkü film bozulunca orjinali çok pahalı.yan sanayisi ise takıldığı zaman 3g gidiyor.son olarak hafıza kartını görmemesinin sebebi ise arka kapak çıkarılınca hafıza kartını görmüyor.nedendir bilinmez ama bana göre arka kapakta bi bağlantı var ve çıkarılınca hafıza kartını görmüyor.aynı şeyi bende yaşıyorum yada yuvasında bi sorun olabilir die düşünüyorum.

arkadaşlar hafıza kartı için arka kapaka bi bant vur yada yeni bi kapak alırsan sorun hallolur ön kamerada sadece 3g li konuşma sırasında tek açılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...