KuCuKKoYLu Üye tema filan istiyorsanız zedge.net buradan bulabılırsınız kısa mp3,resim oyun bir göz atın derım iyi forumlar telefon modeli seçilmiş link : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tema filan istiyorsanız zedge.net buradan bulabılırsınız kısa mp3,resim oyun bir göz atın derım iyi forumlar telefon modeli seçilmiş link : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burakgun Üye yha ark lar bende de nok 6500 slide var yeni aldım maxi cepte tema bulamadın arklar bana yardım ederseniz çok ama çok sevinirim lüüüüüütttfeennnnnnnnn
yha ark lar bende de nok 6500 slide var yeni aldım maxi cepte tema bulamadın arklar bana yardım ederseniz çok ama çok sevinirim lüüüüüütttfeennnnnnnnn
selo1064 Üye tşkleeeeeeeeeeeeeeeeeee rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrd ağaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyleeeeeewr
tşkleeeeeeeeeeeeeeeeeee rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrd ağaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyleeeeeewr
jerhad Üye msn program ıyoqmu yha 6500s için lütfen bbn açıtorum ebudyi 1 saat bekliyorum conecting yazıo açılmıo
msn program ıyoqmu yha 6500s için lütfen bbn açıtorum ebudyi 1 saat bekliyorum conecting yazıo açılmıo
bhr_65 Üye pardon bende aldım 6500 ama usb kablosunu tanımıyor pc ne yapmam gerekiyor??? yardımcı olabilecek kimse varmı
pardon bende aldım 6500 ama usb kablosunu tanımıyor pc ne yapmam gerekiyor??? yardımcı olabilecek kimse varmı
sanane6767 Üye ebuddy kullanyiorum 6500 slider kullanyiorum ve msn acilmyior yani olmyuor ya bagaltialr bakin diyor yada ebuddy sitesine baktim olmyuor kontor yüklememi gerekiyor acaba yardimci olursaniz sevinirim
ebuddy kullanyiorum 6500 slider kullanyiorum ve msn acilmyior yani olmyuor ya bagaltialr bakin diyor yada ebuddy sitesine baktim olmyuor kontor yüklememi gerekiyor acaba yardimci olursaniz sevinirim
BLACKMAMBA281 Üye arkadaşlar ilk önce forumun yenilerindenim herkese selam.6500s için mumsms alternatifi yani gelen msjı gizleyebilecek bi program arıyorum çok zor durumdayım,şimdiden teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- lütfenn yardım edin arkadaşlar zamanım azalıyo..
arkadaşlar ilk önce forumun yenilerindenim herkese selam.6500s için mumsms alternatifi yani gelen msjı gizleyebilecek bi program arıyorum çok zor durumdayım,şimdiden teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- lütfenn yardım edin arkadaşlar zamanım azalıyo..
Janberque Üye Doğru S40 Version 3Rd --------------- Ekleme --------------- Ayrıca daisy teşekkür ederim .
fadik61 Üye arkadaşlar bende 6500 classic var ve bende pek anlamıyom özelliklerinden bi yardımcı olsanız
kayrakagan1 Üye bende 6500 slide için ezan programı arıyorum.hiçbir .jar dosyası çalışmıyor.arka planda nasıl çalıştırabiliriz.yardımcı olur musunuz
bende 6500 slide için ezan programı arıyorum.hiçbir .jar dosyası çalışmıyor.arka planda nasıl çalıştırabiliriz.yardımcı olur musunuz
reallegend Üye bende yeni aldım s40 versiyonudur sis programları açamaz ve real one player olmadığı için tv izleme şansınızda yok
bende yeni aldım s40 versiyonudur sis programları açamaz ve real one player olmadığı için tv izleme şansınızda yok
kadirassa Üye bende nokıa 6500 slide var sürekli olarak şebeke bağlantısına izin veerilsinmi diye yazıyo nasıl iptal edebilirm bunu
bende nokıa 6500 slide var sürekli olarak şebeke bağlantısına izin veerilsinmi diye yazıyo nasıl iptal edebilirm bunu