Telefon Tavsiyesi Nokia 6500 Mı Yoksa 5610 Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

ltfllh

ltfllh

Üye
6500 al derim 5610 un ortadaki çıtanın bozulduğunu duydum

rap95kolik

rap95kolik

Üye
bende 5610 almayı düşünüorm çünkü 6500 arkadaşda var ve telefonun arkası hemen çizilio ve kötü duruo ne kdr temiz kullansanda feci çizilio 5610 u bilemem ama o bana daha çekici gelio xpressmusic olmasıda ayrı bi gsllik

rap95kolik

rap95kolik

Üye
5610 aldım:DDçok memnunumm

Neverex

Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak bu iki telefonu da kullanna arkadaşlara

1)5610 un kızağında bozulma,kamreasında morarama,genellikle takılma ve eklranın beyazlaşması vs. olaylardan açıkçası canım çok sıkıldı.Gerçekten bu telefonda bu gibi vakalar görülüyor mu?
2)Sizce symbian mı almalıyım?yoksa s40 bir cep telefonu almalıyım?
Bu iki sorunun cevabını bekliyorum.Teşekkür ederim.

federal224

federal224

Üye
5610 super bi telefon cok kalıteli video cekimi var kızak sistemi cok saglam gorunuyor. teli yatay tutup cekim patıgımda 19'' ekranda goruntuden cok iyi randıman alıyorum. benımde kafamda 6500 vardı ilkden ama bu teli aldıgıma pisman deilim. tavsiyem 5610 dan korkmaya gerek yok.;)

--------------- Ekleme ---------------

ben bu 5610 da hesaplama menusunu bulamadım. bilgisi olan varmı..

ayrıca sunuda soyluyeyim. zedge.com da her tur tel. için milyonlarca tema secenekleri var.

biricigim26

biricigim26

Üye
Arkadaşım 5610 alma bence tavsiye etmem üzerindeki sağ sol kızaklı tuş çabuk bozuluyor orası çok hassas olduğu için o tuşun kenarları felan çok çabuk kırılabiliryor ama 6500 çok ideal bi telefon 5610 un sadece experess music üstünlüğü var 6500 dan ama 6500 ondan daha kullanışlı ben onu tavsiye ederim arkasında çizilme felanda olmuyor onu diyeni takma sen o yere atıp üstünde zıplıyodur da ondan zaten üzerinde çizilmez paslanmaz çelik kasa var ben onu tavsiye ederim fotoları felanda dar uzun oolmuyo onu ayarlayabiliyorsun bence 6500 al ama yine sen bilirsin..

dj_poyraz_

Üye
6500 slide her şeyi güzel ama velakin mns'yidesteklemiyor:@

kobrat

Üye
bende bu konuda çok kararsızdm bikaç ay önce 6500 siyah aldm çook memnunm çok kullanşlı karizma bi tlfn 5610u almadm çünkü ön tuşu çok dandik duruyodu sanki hmn kırlcak gbi alcaklara 6500 önerrirm ben çok memnunm,

erkinnnn

erkinnnn

Üye
bendede 5610 var ve cok memnunum arkadaslarımda 6500 var ama 5610a gore cok agır telefon sekıl olarak dersenızde 5610 daha guzeL ses kalıtesını soyLemıorum bıLe :oke: eger yenıden tlf alsam gene aynı tlfnu aLırdmm..:10numara:

MŞ3333

MŞ3333

Üye
5610 un önündeki tuş gerçekten çok çabukmu bozuluyor ya birde ben öğrenciyim okulda falan çok kolay ytere düşürüyorum 5610 6500 gibi dayanıklı olabilir mi ? Bence ses daha önemli ama çok kararsızım hangisi daha uygun sağlam ama ses olsun istiyorum bir yardım pls ....????????????*

Ya birde ben bunların işletim sistemleri arasında kaldım hangisininki daha iyi ??? Yardım pls ...

pakkenso

Üye
Kardes bn 6500 slide kullanıyorum ve çok memnunum(belli nedenlerle satıyorum:(.telefon harika.5610 uikiye katlar her konuda.sesi de fena değil.bnce 6500 al derim

futbol123

futbol123

Üye
bence 6500 al daha gösterişli duruyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben bşka bişey söleyim n73 al musıc edition al kardeş o telefonda gzel ses weriyo :oke:

cannnnner

cannnnner

Üye
6500 s al bence

bkspecial

bkspecial

Üye
arkadaşlar 6500 kullanıyorum 6 aydır kamerası çok harika sesine gelince n95 yada n96 gibi sesi cıkmaz çift fılaslı olusu çok iyi bir avantaj ,gece resim cekınce cok güzel bir goruntu alıyorsun çözünürlük harika makro modu 10 cm ye kadar resimle yaklastırabilirsin pc ye attın resımlerde cok guzel cıkıyo ben şirket için bile kullanıyorum samsung 7,2mpxl fotr makınamın yerini tuttu dıyebilirm internete baglanması tartışılamaz hem kendiüzerinden hem pc den .

uzay123123123

Üye
Arkadaşım 5610 müzik telefonu..Ama 6500 müziği de güzel hem de görüntü kalitesi çok güzel.Bende olduğundan söylemiyorum.Ama sen müzik için alıyorsan 5610 doğrudur.;)

aqq

Üye
5610 daha çok hoşuma giidiyor ve 5610 da müzik kaydırma tuşu var 6500 da yok. 6500 da tv ye bağlanma seçeneği var 5610 da yok. özellikleride hemen hemen aynı işte ben şu an 5610 kullanıyorum ve çok memnunum

siverekliserkan

Üye
Bende 6500 slide kullanıyorum ve n95 gibi net fotolar alıyorum. Hele geceleri patlayan çift flashı bitiriyor olayı... Arka kapakta kameranın hemen altındaki yazılarda kameranın güzelliği ayrıca belirtilmiş ;) Ayrıca bizim arkadaş 5610 sıfır aldı sorun üstüne sorun yaşıyordu... Ses olayıda zaten 5610 müzik telefonu bildiğim kadarı ile... 6500 karizma telefon bence... Bilginize...

feroo021

Üye
5610 bence bendede va r zaten

bulasiqq

Üye
suan ıkı tlfda elımde var.5610 msj cekme acısından gercekten 6500s'a gre cok daha rahat.ayrıca 5610 xm oldgu ıcın normal ve kulaklıkta muzık dınlemede daha iyi.6500a gelınce carl Zeiss özelliği sayesinde 5610dan daha iyi çekimler yapabiliyor.yani müzik dersnz 5610 - fotograf cekımı dersenz 6500s tercıh ederım ;) diğer özellikleri hemen hemen aynı.5610da birde önde kısayol tusu buLunuor rahatlıkla m.çalara-radyoya gecebılıosnz ama cok oynarsanız ole bı tusunuz olmayabılır.cnku hemen kırılabılıyor (: