Telefon Tavsiyesi Nokia 6500 Mı Yoksa 5610 Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
5610 ...Ses Düzeyi Gayet iyi .Kamerasıda süper..Tavsiye ederim :)

minimini80

Üye
5610u kesinlikle tavsiye etmem ben 5 ay kullandım 4.5 ay arızasıyla uğraştım sorunu tamamen fabrikasyon hatası yazılımından kaynaklanan ve sonradan değiştirilemeyen eksikleri var mesela video oynatırken tel . açılıp kapanması, kamerayı video çekimi yaparken beklemeye alması, şebeke var gibi görünüp karşı aramaları reddetmesi ve ve ve uzayıp gidiyor işte karar sizin ben 560 tl ye aldım 150 tlye elimden çıkardım illallah ettim. şu an 6500 slide aldım 2. el 2 hafta oldu şimdilik bi sorunu yok temiz gibi

--------------- Ekleme ---------------

5610 , 6500 ın kasasının değişmş hali yorumlara bakıyorumda abartmışta abartmışsınız.sadece size gülüyorum 5610 kullanıpta nasıl yazılımsorunu yaşamıyorsunuz diye:)
sadece kendinizi kandırıyorsunuz

volkitheking

Üye
Kullanım alanına göre değişir.. Telefonum sağlam olsun diyosan 6500 ın kasası metal kasa rahat edersin duvara çarpsan bana mısın demiyo..Yok ben müzik dinleyecem falan dersen gerek aksesuarlarının kalitesi gerek ses düzeyinin biraz daha yüksek olması sebebiyle 5610 tercih edilir..Bende ikisi de var ikisinde de yazılım sorunu yaşamıyorum..Yukardaki arkadaşın yorumuna da katılmıyorum..Ama haklı olduğu konu menülerinin herşeyiyle aynı olması..Aynı yazılıma farklı kasa atılmış