mustimix41
Üye
-
Konu Sahibi
-
yha müzik telefonu olmasından ole olcagını umuorum bende ama 6500 slide inki onunki kadar warmıdır ? bide cektigim fotoları pc ye attıgımda (her iki tel içinde gecerli) goruntu dar uzun olmaması tercihimdir bunlar nasıldırkine ?
YORUMUN İÇİN TESKK!!!
6500 slidenin sesi süper artı kamera 10 numara ve çift flaş patlayınca ortalıgı aydınlatması süper renkleri çok canlı artı kasası çok sağlam çelik
YHA BEYLER BAYANLAR TEMMUZ 5 E KADAR DUSUNME WAKTİM WAR İKİSNDEN BİRİNİ ALACAM AMA EMİN DEİLİM BAZI FORUMLARDA 6500 GORUNTU İİ DEİL FALAN DİOLAR 3.2 MP HAKKINI WERMİYORMUS SES KALİTESİNDENDE TEREDDUTUM WAR 5610 UN BOZULMA DAVASI KAFAMI KURCALIO BANA YOL GOSTERİN DAYANIKLI SES VE GORUNTU ACISINDAN HANGİSİ DAHA İİ VE TAVSİYE EDERSİNİ?
KULLANANLAR WARSA OZELLİKLE ONLARDAN YORUM BEKLİYORUM 5610 KULLANICISI VARSA CEKTİGİ FOTOLARDAN ORNEK KOYABİLİRMİ ORJİ BOYUTLARDA???
YARDIMLARINIZI BEKLİORUM SİMDİDEN SAOLUN
yha 5610 kullanan arkiler benm bii sıkıntım war su 5610 da!! bluetooth la gelen dosyalar alınan dosyalara tel hafızasına gelio onu direk hafıza kartına almasını saglayamayızmı ole bir ayar yokmu telde arkiler?bilen warsa acil solesin lutfnnn
--------------- Ekleme ---------------
arkiler bide sarjınız kac gun gidior?ogrenebilirmiyim??
arkadaşlar nolur bana yardım edin 5610 we 6500 slide arasnda kaldm bana kalırsa 5610 ama ses çıkışı çok az ama 6500 slideta ise süper we en önemlisi Carl Zeiss lens war bnm için ses kalitesi de önemli ama 5610un kulaklıktan ses kesin süper geliodur da bnm de gözüm 6500 slidede napsam nolur yardm edin...
arkadaşlar nolur bana yardım edin 5610 we 6500 slide arasnda kaldm bana kalırsa 5610 ama ses çıkışı çok az ama 6500 slideta ise süper we en önemlisi Carl Zeiss lens war bnm için ses kalitesi de önemli ama 5610un kulaklıktan ses kesin süper geliodur da bnm de gözüm 6500 slidede napsam nolur yardm edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?