Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

sonsamsunlu

sonsamsunlu

Üye
Arkadaşlar, telefona video klip yükledim.3gp video factoryden çevirip, telefona bi' baktım. Bütün dosyalar 544kb büyüklüğünde .exe uzantılı olmuş. Laptopa taktım. Virüs programı olduğundan dosyaları göstermiyor. Kesinlikle virüs bulaştı. Nasıl düzeltebilirim ?

Not: Dosyalar virüslü bilgisayarda görünüyor.

iceburn

Üye
bütün üyelere selamlar.aranıza yeni katıldım ve forumun bütün sayfalarını olmasada çoğunu okudum.inceledim anlamaya çalıştım ama yeni nesil telefon kullanmaya yeni başladığım için bazı terimlerden uzağım.
mesela güncelleme ile ilgili nokia pc suit saten o işi yapıyor galiba anladığım kadarıyla ekstra birey yüklemeye gerek yok.daha doğrusu nokia ovi suit.ve heralde 7.10 olan sürümün üstü hale hazurda yok.belirtmeyi unutmşum 6303i classic için konuşuyorum.
sizlerden yardım bekliyorum telefonu kullanmasını çok iyi bilmiyorum zaten çok fazlada özelliğini kullanmıyorum.
geçenlerde harita indirdim haritada gayet güzel noktaları falan buluyorum.sonra bi arkadaşımda gps aleti vardı bluetoothdan bağlandı ve hareketli olarak harita üzerinde gördüm.fakat şöyle bir sorun var.bir rota yada bir noktaya gitmeye kalktığım zaman lisans satın almamı söylüyor.acaba bu lisans kaç paradır alınmasına gerek varmıdır.yada lisansı bi şekilde edinmek mümkünmü.bi şifre yada ona benzer bişi.

birde telefonla genellikle müzik dinliyorum.kendi medya oynatıcısından başka bir oynatıcı yüklemek daha kullanışlı oluyormu? ekolayzır ayarı olur listelemek olur yada başka ekstra özellikler.bununla ilgili tavsiyesi olan olursa çok sevinirim.

çok uzun yazdım kusura bakmayın.şimdiden hepinize çok teşekkürler.

saygılar.

sweetchildren

Üye
ya ben 1 hafta önce bu 6303 aldım nasıl oyun atcaz yardımcı olursanz sevinirim :D

baba90

Üye
6303i kullanıyorum aranan numaraları temizlememe rağmen 3 tane numara kalıyo sil dediğimde geçersiz seçim diyo. diğer sorunum ise internete girdiğimde resim, logo hiç bişey göstermiyo napabilirim?

baba90

Üye
koskoca sitede cvp verecek 1 kişi bile yokmu ya ne biçim forum burası...

kara_52

Üye
hani oyun

ibonet26

Üye
Selam arkadaşlar ben cities klasörünü sildim haritalar çalışmaz oldu.Bana elinde olan arkadaşlar cities klasörünü upload edebilirmisiniz?Birkaç arkadaş daha bu dertten muzdarip.Lütfen elinde olan arkadaşlar yardım edin...

ibrahim2764

Üye
sa ben 6303i nin programlşarı var haritayı naıl kuracam navigasyonunu

oucan24

Üye
6303i classic kullaniyorum 3 ay internete sorunsuz girdim , sonra girmeyi denedigimde ''Paket veri bağlantisi yok'' Baglanti kurulamiyor dedi dahada giremedim :) Né YapmaLiym ?

onurca06

onurca06

Üye
6303i kullanıyorum aranan numaraları temizlememe rağmen 3 tane numara kalıyo sil dediğimde geçersiz seçim diyo. diğer sorunum ise internete girdiğimde resim, logo hiç bişey göstermiyo napabilirim?

telefonu kapat aç tekrar silmeyi dene bazen aşırı yüklenmeden kaynaklı oluyor. olmazsa reset at tele ;)

murats987

Üye
Ben 6303i almayı düşünüyorum ama 6303 ün video çekimi daha kaliteli. İkisi arasında zıtlık var. 6303i nin yanında 2gb hafıza kartı veriyorlar. İkisini birleştirip bir telefon yapmamışlar xD. Acaba hangisini alsam? Yardımcı olur musunuz?

emo1982

Üye
merhabalar telefonun tuş takımını açınca bir cızırtı sesi ile karşılaşıyormusunuz yani tuşlar yandığı zaman ahizeden gelen bir cızırtıdan bahsediyorum ayrıca herhangi bir yeri aradağınızda ilk 10 sn içinde ses bir gidip gelme ile ilgili bir şeyle kaşlaşıyormusunuz servisteki arkadaş normal diyor ama bana pek normal gelmedi

saverne

Üye
yeni güncelleme cıkmıs 9.83 versin oviden yüklenebılır arkadaslar

GGEZİCİ

Üye
merhaba arkadaşlar 6303i güncellemesi yapmaya çalıştım başladıktan 1 dk sonra cihaz kurtarma uyarısı geliyor 4 -5 adımlık bir şey ,telefonu kablodan çıkarın ,telefonu kapatın açın tekrar deneyin diye yapıyorum yine aynı uyarı geliyor,kablodan çıkartıp kapatmaya çalıştım kapanmıyor batarya yı çıkarmak zorunda kalıyorum,sorun nerde acaba bilgi verirseniz sevirim , şimdiden sağolun.

nikomeydan

nikomeydan

Üye
beyler mesajların gelişini 1 saat ileri gösteriyor.
nerden yapıyoduk bu ayarı?

hsn_yaman

Üye
arkadşlar benim tel 6303i sürüm v 09.83 şarz gösterirken hep yeşil gösteriyodu ama artık son dişte kırmızıya dönüyor sorun warmı yoksa normali mi bu??

--------------- Ekleme ---------------

bende de aynı sorun oluyodu sen hç çıkartma kobloyu direk tamam de bide ovi den deil cihaz güncellemedn yap ora daha ii.bu arada yine olmassa hafıza kartını çıkararak dene inş olur

mhrlm

Üye
eski versiyonla yeni versiyon arasındaki fark ne bilen varmı birde 6303i nin ekrani diğer nokialardan daha soluk gibi geliyor ekran rengi açma özelliği yokmu mat görünüm var diğerlerine nazaran

Echer

Üye
telefona birseyler oldu kimler aynı sorunu yasıyor merak ediyorum sarjı min. 4 gun (tum gun muz,k dinlesem bile) şimdi birseyler oldu durup dururken sarja taktım neyse sarj oldu sonra ertesi gun bi baktım tek cizgi kalmıs sarjı btii telefonun neyse arada bole olur dedim 3 gunden beri surekli boyle ne olmus olablir birden bire telfon daha 2 aylık

ertugrulaksoy

Üye
saat ve tarih ayarlarından tarih saat otomatik güncellemeyi açıp ttelefonu kapatıp açarsan sorun düzelir.

Echer

Üye
hoca benim sorunla ne alakası var anlamadım ama yaptım bakalım duzelir inşallah... yoksa servis yolu gozuktu valla...

Üst Alt