Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ha pardon sizin cihazınınz 6303i miş ben 6303 sandım . Evet malesefki 6303i de batarya , saat , sinyal gücü vb. büyük bencede çok çirkin duruyor .

Üzgünüm ama cihazım 6303i değil 6303 .

by_cedetas

by_cedetas

Üye
saol dostum buna yapacak bişey yok dimi peki versionu 6.60 yükseltiyimi bi sıkıntı çıkarmı

hybrid_theory

hybrid_theory

Üye
mrb arkadaşlar forumda yeniyim.iki gündür 6303i classic kullanıcısıyım. benim internete bağlanamama gibi bir sorunum var. bana bu konuda yardım edebilecek 6303i veya 6303 kullanan arkadaslar var mı acaba?

hattım turkcelldir. wap ayarlarını almak için wap yazıp 2222e gonderiyorum bana cevap gelmıyor bir türlü.
bende turkcellin sitesinden servis ayarlarını elle yapmayı denedim. tabi turkcellin sitesinde hala 6303i classic gözükmüyor ayarlar için. bende 6303 ün ayarlarıyla yapmaya denedim muhtemelen oda aynıdır diye düşündüm.

wap için ayarlarda söyle yazıyodu.
GPRS AYARLARI
Menu:Seç
Ayarlar:Seç
Yapılandırma:Seç
Kişisel yapılandırma ayarları:Seç
Seçenek:Seç
Yeni ekle:Seç
Web:Seç
Hesap ismi:Turkcell WAP
Ana sayfa :
Kullanıcı adı :Bu alana bilgi girişi yapılmayacak
Şifre :Bu alana bilgi girişi yapılmayacak
Tercih edilen erişim noktası kullan:Hayır
Erişim noktası ayarları :Seç
Yakın kopya :Etkinleştir
Yakın kopya adresi :212.252.234.168
Yakın kopy. bağla. nok.:8080
Veri taşıyıcı :Paket veri
Taşıyıcı ayarları :Seç
Paket veri erişim noktası :wap
Ağ türü :IPv4
Doğrulama türü :Normal
Kullanıcı adı :gprs
Şifre :gprs
CEPTEN INTERNET:Seçenek
Etkinleştir:Seç
Bağlanmak için
Menu:Seç
Web:Seç
Ana sayfa:Seç
bu ayarları yapıyorum fakat söyle bi sorun var bunları yaparken " Erişim noktası ayarları " kısmında bende " veri taşıyıcısı: paket veri " olarak sececeğim bir secenek yok hatta veri taşıyıcı diye bir secenek yok. yakın kop. bağ. noktasından sonra hemen taşıyıcı ayarları geliyor. bu sekilde yaptıgım zaman internere girmeyi denediğimde
" paket veri bağlantısı yok. bağlantı kurulamıyor " diye uyarı gösteriyor. 6303i ile bağlanan arkadaslar yardım ederseniz cok sevinirim.

by_cedetas

by_cedetas

Üye
ARKADAŞALAR BENDE 6303i VAR ŞUAN VERSİON 6.60 YÜKSELTİYİMİ VE YÜKSELTİĞİMDE Bİ SIKINTI ÇIKARMI VE YÜKSELİRMİ.... ACİLLLLL YARDIM.....

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Konunun 1. sayfasına gidersen evanescence oraya koymuştu 6303i nin versiyonunu . Muhtemelen nsu ile yüklenmiştir sorun olacağını sanmam , olursa aldıqın yere götür kvkliysa kvk ya gider, oranın teknik servisi varsa onlar yapar olmadı bi şekilde yaparlar yani garanti olduqu sürece . Garantisi yoksa 15-20 tl ye yapiyorlar .

hybrid_theory

üzgünüm ama 6303 ile 6303i nin isimleri benzesede işletim sistemleri çok farklı . O tarz eşleşmeler olmayabiliyor . En iyisi Turkcell müşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olurlar .

by_cedetas

by_cedetas

Üye
ÇOK ÇOK ÇOK TŞK EDRİM 25 yıl sonra ilk defa nokia oluyo cahillgim bundan yardımcı oldugun için tşk edrim son bi istegim daha var tema için güveniler site biliyormusn

hybrid_theory

hybrid_theory

Üye
bende uyar diye düşünmüştüm aslında bitek sey dısında uyuyo. o şey yüzündende baglanamıyorum demekki. tesekkürler tunabt22. dediğin gibi müsteri hizmetlerini arayım inş onlar yardımcı olur. peki 6303i ile bağlanan arkadaşlar varmı böyle bi sorun yaşayan. yada sorunsuz bağlanan.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ya opera mini ile sitelere giremiyorum . Yardımcı olacak varmı ? Ve de youtube ' dan falan video izleyemiyorum Ne yapmalıyım ?

anemik

anemik

Üye
bn bayadır siteye giremedmde. 10.10 Nokia Software Updater e verildimi ?
Tlfnu takıp bkma imkanım yokta şuan.ona göre yrn isticem usb kabloyu.

virusizmir

virusizmir

Üye
6303 kullanıyorum. Ekranda siyah bir çizgi oluşmaya başladı. Önce ufaktı sola doğru büyüdü kenara dayandı. Şimdi sağa doğru büyüyor hiçbir şey anlamadım :S Nolabilir sizce?

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ölü pixel olabilir ( ki sanmıyorum ) ekranda temassızlık yada kristallerinde sorun vardır . Servise götür yeni ekran takarlar .

Anemik : 10.10 çıkmadı nsu da servislerde 10.10 ve 10.12 war . Evanescence 10.12 yi verdi phoenix ile çoğunluk yükledi .

Bence sende yükle nsu yu beklersek 2015 te 10.10 a geçeriz

virusizmir

virusizmir

Üye
Benim de aklıma ilk olarak ölü pixel mevzusu geldi de daha yeni aldım telefonu el insaf ya :)

anemik

anemik

Üye
bnm telefon iyice gitmeye başladı. Ekran yavaşça kararıyor ve kapanıyor telefon.Sonra açma tuşuna basark açıyorum normal yeni başlıyor telefon ama yavaşlamış oluyor.kapatıp acıyorum anca düzeliyor.

Ekranın yavaşça kararıp kapanması neden oLur ?

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
bendede oluyor durup dururken ekranda beyaz çizgiler beliriyo kendi kendine ekran kapanıp açilio bana kalırsa temassızlık var .

Ayrıca en nefret ettiqim olay bi fotoğraf çekiyorum tam önizlemede bakarken telefon kendi kendine flaş çakıyor ve baktıqım resmi silip kendi kendine çektiqi resmi koyuyor :S

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bnm telefon iyice gitmeye başladı. Ekran yavaşça kararıyor ve kapanıyor telefon.Sonra açma tuşuna basark açıyorum normal yeni başlıyor telefon ama yavaşlamış oluyor.kapatıp acıyorum anca düzeliyor.

Ekranın yavaşça kararıp kapanması neden oLur ?
dostum bazı uygulamaları kullanıyorsan bu olabiliyor.mesela ovi store un bir önceki sürümünde benimde başıma geliyordu.bazı uygulamalar cihaza zarar verebiliyor dikkat edin.
bendede oluyor durup dururken ekranda beyaz çizgiler beliriyo kendi kendine ekran kapanıp açilio bana kalırsa temassızlık var .

Ayrıca en nefret ettiqim olay bi fotoğraf çekiyorum tam önizlemede bakarken telefon kendi kendine flaş çakıyor ve baktıqım resmi silip kendi kendine çektiqi resmi koyuyor :S
dediğim gibi dostum bazı uygulamaları cihazdan silin.yeniden yazılımı yüklemeyi dene olmazsa servise ver dostum.

anemik

anemik

Üye
hmm ok eyw. denicem. Temassızlık olamaz.öle bişi olsa direk gidip gelirdi ekran. yavaşça kararıyor.kapanıor.açma tuşuna dokununcada acılıor direk ama telefn yavaşlamış oluyor.tekrardan acıp kapayınca anca düzelior.

--------------- Ekleme ---------------

tunabt aynı şey bndede oluyodu foto cekerken. Ama Kamera ayarlarından Görüntü Önizleme süresini El ile Sonlandır yaptm artk olmuyor. eğer oda olmazsa sorun olabilir. Bnmkinide takip ediyorum bakalım olcakmı bidaha.

Evanescnce1907 büyük ihtimal zararlı bişiler war tmm da neyde oldugunu bi türlü bulamıyorum. v10,12 yi yüklüyim bakalım o zmnda yapıcakmı. Yoksa Hafıza kartı ve tlfnu biçimlendircez yani öle mi diosun :S

ugurcanca

Üye
kardeş nasıl yaptınız ya banada söleyin bende yapayım:) phoneixi kurdum yapamiyom sacan calışmiyoo sönük duruyo yaa 05448408641 yarım edin yada [email protected]

cenk08201125

cenk08201125

Üye
benim telin media pleyar güncellenmiyor:hmmm nedenini biliyormusunuz şimdiden teşekkürler

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
hmm ok eyw. denicem. Temassızlık olamaz.öle bişi olsa direk gidip gelirdi ekran. yavaşça kararıyor.kapanıor.açma tuşuna dokununcada acılıor direk ama telefn yavaşlamış oluyor.tekrardan acıp kapayınca anca düzelior.

--------------- Ekleme ---------------

tunabt aynı şey bndede oluyodu foto cekerken. Ama Kamera ayarlarından Görüntü Önizleme süresini El ile Sonlandır yaptm artk olmuyor. eğer oda olmazsa sorun olabilir. Bnmkinide takip ediyorum bakalım olcakmı bidaha.

Evanescnce1907 büyük ihtimal zararlı bişiler war tmm da neyde oldugunu bi türlü bulamıyorum. v10,12 yi yüklüyim bakalım o zmnda yapıcakmı. Yoksa Hafıza kartı ve tlfnu biçimlendircez yani öle mi diosun :S

Benim görüntü ön izleme süresi zaten el ile sonlandır :D

kardeş nasıl yaptınız ya banada söleyin bende yapayım:) phoneixi kurdum yapamiyom sacan calışmiyoo sönük duruyo yaa 05448408641 yarım edin yada [email protected]

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

Buradakileri adım adım uygula

benim telin media pleyar güncellenmiyor:hmmm nedenini biliyormusunuz şimdiden teşekkürler

5-6 tane müzik atarsan güncelleme yapmadan kendisi ekliyor zaten . Eğer çok fazla müzik atarsan yada silersen güncelleme yapması gerekiyor . Fakat müziği eklemeyip güncellemede yapmıyorsa müziği bi telefon hafızasına at sonra tekrar diğer müziklerin yanına at . Dikkat et 2-3 tane klasörün içindeyse hiçbir şekilde görmez .

Üst Alt