ondan başka ??
Bunasıl nokia imiş teli yapıyo güncellemesini yayınlamıyor bıktırdı hergün siteye gir çık nalet olsun...
dostum bunu yap artık yapacak bişe yoksa.beyler ufak bir sorunum daha var
Menü > Ayarlar > Güvenlik > Erişim Kodları > Güvenlik kod. değiştir menüsüne geldiğim zaman Telefonun güvenlik kodunu değiştiremiyorum..
Kullanma klavuzunda güvenlik kodu ilk olarak "12345" olarak ayarlıdır diye yazıyor ama kabul etmiyor o kodu hatalı kod yazıyor.. Güvenlik kodunu nasıl değiştirebilirim.??
Güvenlik kodunu bilmediğim için güvenlik kod korumalı tuş kilitide yapamıyorum ....
Dipnot:Hiç kullanmadım güvenlik kodunu ve ayarını daha önce hiç değiştirmedim sıfır telefonum daha
dostum bunu yap artık yapacak bişe yoksa.
http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...a-usb-cable-nemesis-service-suite-320414.html
) 
denedim yüklemedi hata verdiarkadaşlar 6303i nin firmwaresini yükleyen varmı. yüklesek bişy olurmu_?
ne ile alakalı konun??konuyla alakası yok am affınıza sıqınıorm xD bi konu açtımda mesela kaçqün sonra kabl edilior. ??
normal değil dostum servise gönder cihazınınokia 6303i telefon aldım arama yaparken cızrıtı sesi yapıyor ama arama sesi(dııt)başladıktan sonra cızırtı kesiliyor karşıdaki cevap vermeyip arama sonlanınca yine cızırtı başlıyor sizce bu normalmi kullanan arkadaşlardada bu tür bir sorun söz konusumu cevaplar için teşekkürler
dostum cihazına kalıcı hasar verebilirsin bir daha denemeyin.arkadaşlar 6303i nin firmwaresini yükleyen varmı. yüklesek bişy olurmu_?
denedim yüklemedi hata verdi
ya komik + qüzel msjlarla ilqili bi konu açmak istiorm mesela ..kaç qünde kabl edilio.? açtım dielim kabl edilmediinde haberim olurmu .. veya kabl olduunda haberim olurmu .d
evanescence1907 bilgilendirdiğin için teşekkür ederim iade edip i olmayan modelini alıcam 6303
rica ederim dostum.bencede iyi yaparsın çünkü hafıza dışında 6303 daha önde bir cihaz.
--------------- Ekleme ---------------
1 günde belli oluyor arkadaşım.herhangi bir uyarı gelmiyor.ya komik + qüzel msjlarla ilqili bi konu açmak istiorm mesela ..kaç qünde kabl edilio.? açtım dielim kabl edilmediinde haberim olurmu .. veya kabl olduunda haberim olurmu .d