Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

onurca06

onurca06

Üye
güzel telefon bugün aldım daha umarım sorun çıkarmaz

efsane_066

Üye
ondan başka ??

sessiz_fırtına

Üye
Bunasıl nokia imiş teli yapıyo güncellemesini yayınlamıyor bıktırdı hergün siteye gir çık nalet olsun...

Apydn28

Apydn28

Üye
beyler ufak bir sorunum daha var
Menü > Ayarlar > Güvenlik > Erişim Kodları > Güvenlik kod. değiştir menüsüne geldiğim zaman Telefonun güvenlik kodunu değiştiremiyorum..
Kullanma klavuzunda güvenlik kodu ilk olarak "12345" olarak ayarlıdır diye yazıyor ama kabul etmiyor o kodu hatalı kod yazıyor.. Güvenlik kodunu nasıl değiştirebilirim.??
Güvenlik kodunu bilmediğim için güvenlik kod korumalı tuş kilitide yapamıyorum ....
Dipnot:Hiç kullanmadım güvenlik kodunu ve ayarını daha önce hiç değiştirmedim sıfır telefonum daha

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
beyler ufak bir sorunum daha var
Menü > Ayarlar > Güvenlik > Erişim Kodları > Güvenlik kod. değiştir menüsüne geldiğim zaman Telefonun güvenlik kodunu değiştiremiyorum..
Kullanma klavuzunda güvenlik kodu ilk olarak "12345" olarak ayarlıdır diye yazıyor ama kabul etmiyor o kodu hatalı kod yazıyor.. Güvenlik kodunu nasıl değiştirebilirim.??
Güvenlik kodunu bilmediğim için güvenlik kod korumalı tuş kilitide yapamıyorum ....
Dipnot:Hiç kullanmadım güvenlik kodunu ve ayarını daha önce hiç değiştirmedim sıfır telefonum daha
dostum bunu yap artık yapacak bişe yoksa.
http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...a-usb-cable-nemesis-service-suite-320414.html

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye

Servise göndermesi yada telefoncuya yaptırması daha yararlı olur bence ( Tabi eğer teknik bilgisi iyi değilse , kendine güveniosan yap ben yapmadım şahsen :D )

Ya birde yardım metninde ( bekleyince çıkan yazıda ) güvenlik düzeyine şey diyor telefona yada hafızasına şifre koymanızı sağlar yazıo , ben onu telefon yapıyorum bir şey değişmiyor ( açiliştada sormuyor ) hafıza yapıyorum yine birşey değişmiyor , sorun bendemi telefondamı :D

dogan.gs

dogan.gs

Üye
arkadaşlar 6303i nin firmwaresini yükleyen varmı. yüklesek bişy olurmu_?

--------------- Ekleme ---------------

denedim yüklemedi hata verdi

sagstr

Üye
nokia 6303i telefon aldım arama yaparken cızrıtı sesi yapıyor ama arama sesi(dııt)başladıktan sonra cızırtı kesiliyor karşıdaki cevap vermeyip arama sonlanınca yine cızırtı başlıyor sizce bu normalmi kullanan arkadaşlardada bu tür bir sorun söz konusumu cevaplar için teşekkürler

b-13

b-13

Üye
konuyla alakası yok am affınıza sıqınıorm xD bi konu açtımda mesela kaçqün sonra kabl edilior. ??

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
konuyla alakası yok am affınıza sıqınıorm xD bi konu açtımda mesela kaçqün sonra kabl edilior. ??
ne ile alakalı konun??

nokia 6303i telefon aldım arama yaparken cızrıtı sesi yapıyor ama arama sesi(dııt)başladıktan sonra cızırtı kesiliyor karşıdaki cevap vermeyip arama sonlanınca yine cızırtı başlıyor sizce bu normalmi kullanan arkadaşlardada bu tür bir sorun söz konusumu cevaplar için teşekkürler
normal değil dostum servise gönder cihazını

denedim yüklemedi hata verdi
dostum cihazına kalıcı hasar verebilirsin bir daha denemeyin.

b-13

b-13

Üye
ya komik + qüzel msjlarla ilqili bi konu açmak istiorm mesela ..kaç qünde kabl edilio.? açtım dielim kabl edilmediinde haberim olurmu .. veya kabl olduunda haberim olurmu .d

sagstr

Üye
evanescence1907 bilgilendirdiğin için teşekkür ederim iade edip i olmayan modelini alıcam 6303

ya komik + qüzel msjlarla ilqili bi konu açmak istiorm mesela ..kaç qünde kabl edilio.? açtım dielim kabl edilmediinde haberim olurmu .. veya kabl olduunda haberim olurmu .d

kardeş derdini öyle bir anlatmışsınki çok acele olmazsa kıyamet kopcakmış gibi konunu uygun yere aç yayınlanır işte

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
evanescence1907 bilgilendirdiğin için teşekkür ederim iade edip i olmayan modelini alıcam 6303
rica ederim dostum.bencede iyi yaparsın çünkü hafıza dışında 6303 daha önde bir cihaz.

1 günde belli oluyor arkadaşım.herhangi bir uyarı gelmiyor.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
yardım metninde ( bekleyince çıkan yazıda ) güvenlik düzeyine şey diyor telefona yada hafızasına şifre koymanızı sağlar yazıo , ben onu telefon yapıyorum bir şey değişmiyor ( açiliştada sormuyor ) hafıza yapıyorum yine birşey değişmiyor , sorun bendemi telefondamı

b-13

b-13

Üye
tmm saolun .d

by_cedetas

by_cedetas

Üye
slm arkadaşlar ben nokai 6303ci tlfn aldım daha dogurusu hediye edildi ama ekranı çok önde yani yazılar büyük ne yapmam gerekiyo cvp verirseniz sevinirim şimdiden tşk edrm ii günler AMA ÇOK ACİL

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Menü > Ayarlar > Ekran > Yazı Tipi Boyutu : Hepsini normal yap yada küçük yap hangisi sana daha uygunsa . Sonra çık .

Eğer hala çok büyük geliyorsa servise götür belki yazılım sorunu vardır . Belkide telefonunki normaldir sen küçük yazıya aliştiysan büyük gelebilir .

by_cedetas

by_cedetas

Üye
saol tunabt22 yanlış anlatmış olabilirim ya masa üstündeyim yana ana ekran orda şebeke ve batarya göstergesi çok büyük aca versiondanmı 6303 öle diil saatide sağ üst tarafa atabiliyor ama bende kocam ve ortada görünüyor bi yardımcı ol tunabt22 şimdiden saaol

Üst Alt