Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Arkadaşlar oyun oynarken titreşimin kapandıqını gördüm , tercihlerden açtim sonra denemek için ev telefonundan aradım kendimi titredi vb. Sonra bi bakayım dedim seçeneklerden hoparlörü seçtim hoparlörden verdi sesi , konusurken müzik açmayı denedim açmadı sonra ekranda garip bir işaret çıktı :S Anlam veremedim fotoğrafını çektim ve siteye koydum :

Ne anlama geldiğini bilen varmı

Sessiz işareti ile batarya ikonunun yanındaki işaret

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Arkadaşlar oyun oynarken titreşimin kapandıqını gördüm , tercihlerden açtim sonra denemek için ev telefonundan aradım kendimi titredi vb. Sonra bi bakayım dedim seçeneklerden hoparlörü seçtim hoparlörden verdi sesi , konusurken müzik açmayı denedim açmadı sonra ekranda garip bir işaret çıktı :S Anlam veremedim fotoğrafını çektim ve siteye koydum :

Ne anlama geldiğini bilen varmı

Sessiz işareti ile batarya ikonunun yanındaki işaret
o dışarıdaki gürültüyü engellemek ve pürüzsüz bir ses ile konuşmak için yapılmış bir özellik.ayarlardan ses netliği bölümünden kapatıp açabilirsin.ama bence kapatma çok işe yarıyor.:oke:

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ama konuşma sırasında geldi , telefonu kapatıp açınca gitti . Acaba telefonu açtıktan itibaren yapılan konuşmalardan sonramı çıkıyor biraz bilgilendirirmisniz ?

alits..

Üye
arkadailar benim telde 9.10 bar aceba yükseltememmi nokıa herhalde yayınlamamış halendaha:hmmm

femre651

Üye
iyi gibi

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
her şeye iyi gibi diyosun ya boşuna msj

alits..

Üye
admin bi sorum olcak aceba ne farkı var ohonex ve nsu nun farkı varmı aceba

--------------- Ekleme ---------------

ben nasıl yükliycem telefonum phonerxde görünmüyor bilgileri napcam

Apydn28

Apydn28

Üye
6303 oyunları ve temaları 6303i modeliyle uyumlumu?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ama konuşma sırasında geldi , telefonu kapatıp açınca gitti . Acaba telefonu açtıktan itibaren yapılan konuşmalardan sonramı çıkıyor biraz bilgilendirirmisniz ?
arkadaşım karşıdan birisi telefonu açınca çıkıyor bu simge.yani konuşma başladığında açılır kapandığında kapanır.
arkadailar benim telde 9.10 bar aceba yükseltememmi nokıa herhalde yayınlamamış halendaha:hmmm
arkadaşım ben phoenix ile yükledim nsu yu beklemedim.istersen phoenix ile yükleyebilirsin çünkü nokia daha 10.10 u bile yayınlamadı.
dostum laf kalabalığı yerine faydalı birşeyler yazsaydın keşke.
her şeye iyi gibi diyosun ya boşuna msj
evet arkadaşım haklısın.
admin bi sorum olcak aceba ne farkı var ohonex ve nsu nun farkı varmı aceba

ben nasıl yükliycem telefonum phonerxde görünmüyor bilgileri napcam
nsu nokianın kendi programıdır ve en güvenli yol budur.ancak phoenix de tehlikeli bir uygulama değildir sonuçta yapabildikten sonra herhangi bir sorun olmuyor.cihazını pc suite ile bağladınmı peki??
6303 oyunları ve temaları 6303i modeliyle uyumlumu?
evet arkadaşım 6303 e ne oluyorsa 6303i yede oluyor.

alits..

Üye
evet bağlanı

Apydn28

Apydn28

Üye
Telefon rehberine yeni birini eklemek istediğim zaman, Kullanılan hafıza " Telefon ve SİM " olmasına rağmen sadece telefona hafızasına kaydediyor numaraları..
Mecbur Kullanılan hafıza " Sadece SİM" de iken rehbere numara kaydetmek zorunda kalıyorum bu seferde telefon hafızasına birşey kaydetmiyor tüm rehberi SİM kartına yüklüyorum..

Rehberde birini hem Telefon hafızasına hem SİM kartı hafızasına eklemek için ne yapmamız lazım ?

Model: 6303i
v06.61

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Phoneix ile güncelleme kaç dk sürüor ortalama ?

Şimdiden teşekkürler. ..

Bir de bu 10.12 dosyası exe olarak geldi bunu ne yapacağız._?

b-13

b-13

Üye

Şimdiden teşekkürler. ..
valla kardeşim öle çok uzun sürmüoo.. qeçen qün yükledim.. bende yaklaşık 15-20 dk..

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Peki bu 10.12 exe dosyası var onu kuracak mıyız kurduktan sonra ne yapacağız

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Telefon rehberine yeni birini eklemek istediğim zaman, Kullanılan hafıza " Telefon ve SİM " olmasına rağmen sadece telefona hafızasına kaydediyor numaraları..
Mecbur Kullanılan hafıza " Sadece SİM" de iken rehbere numara kaydetmek zorunda kalıyorum bu seferde telefon hafızasına birşey kaydetmiyor tüm rehberi SİM kartına yüklüyorum..

Rehberde birini hem Telefon hafızasına hem SİM kartı hafızasına eklemek için ne yapmamız lazım ?

Model: 6303i
v06.61

6303te ve diğer telefonlarda ( en azından benim kullandıklarımda ) Telefon ve sim yapınca 1. eklediqin numarayı telefon 2. eklediqin numarayı sime kaydeder . Yani bir telefon bir sim şeklinde . Malesef ikisinede kaydetmez ( bencede çok saçma )

Bana sorarsan sadece sim yap . çünkü telefonuna birşey olursa bütün hepsi gider . ve ilerdde satmayı düşünürsen alan kişi senin numaralarını kullanıp kötü şeyler yapabilir . Bence hafızayı sim yap kaydettikten sonra telefonada kopyala :)

Şimdiden teşekkürler. ..

Bir de bu 10.12 dosyası exe olarak geldi bunu ne yapacağız._?

exeyi çaliştirip c/programfiles/nokia/phoenix/product ' buraya atacaksın

Aşağıda evanescence ' nin verdiği kodlara göre yükleyeceksin .

yüklerken product koduna dikkat et arkadaşım.RM-443 EURO C TR STEEL olanı yükleyeceksin.(cihazın çelik ise) siyah ise RM-443 EURO C TR MATT BLACK OLACAK.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html Bu linktede resimli anlatım var

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
teşekkürler

Son bi soru yüklenince telefon ingilizce olyor mu oluyorsa ne yapacağız türkçeye çevirmek için

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
valla bende bi ara korktum ingilizce olur mu diye eskiden çok fazla konu vardı forumda , version attım ingilizce oldu diye fakat hiç korkma dil türkçeyken yükle , türkçe kalıyor . Ayrıca phoneix hata verirde telefonunda gri ışık kalırsa korkma o durumda tuşlar işlemez fakat bataryayı çıkarıp tak düzelir.

Ayrıca güncellemeden sonra ayarların , tel hafızasındaki oyunların skorları , ve tel hafızasındaki herşey sıfırlanır ona göre

ya bir soru yöneltmek istiyorum . Çok kafam karıştı . Şimdi symbian , s60 , s40 bu 3 işletim sistemi farklı değilmi ?

Benim eski telefonum 7610 du s60 diyenler oldu symbian diyenler oldu vb. bu üçünüde açıklayacak birisi varmı acaba ?

efsane_066

Üye
bu telefonların sesi nie az çıkıyor ?? yada bi çözümü var mı ??

b-13

b-13

Üye
bu telefonların sesi nie az çıkıyor ?? yada bi çözümü var mı ??
ekolayzer ' ini ayarlarsan sesi birazdaha yüksek çıkabilir ...

Üst Alt