Ben nokiaya şikayet yollamıştım netten aradılar beni 2 gün önce meşgul bir zamanda aradılar 10.10 neden hala çıkmadı diye soramadım fakat 10.12 daha Türkiyeye gelmedi dediler . Bide evanescence sen 10.12 yi yükledinmi yüklediysen ne gibi farklılıklar var ?
Son bir soru :
Fotoğraf
3,2 megapiksel kamera
8x dijital yakınlaştırma
Otomatik odak
İkili LED flaş
Flaş modu: Açık, kapalı, otomatik
Çekim modları: hareketsiz, sekans, otomatik çekim, video
Sahne modları: otomatik, portre, yatay
Renk tonu modları: normal, sepya, gri tonlama, negatif
Tam ekran vizör
Dikey ve Yatay yönelim
Sahne modları : otomatik portre yatay yaziyor , portre ve yatayı biliyorumda otomatik hangisi oluor ?
Çekim modları : hareketsiz, sekans, otomatik çekim, video yazıyor . video dışındakiler ne anlama geliyor açiklarsanız sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
Daha öncede iletişime geçmiştik fakat meşgul bir zamanda olduğumdan sorunumu pek gideremedim . Eğer aramak yerine mail veya mesaj yoluyla iletişime geçerseniz çok memnun kalırım . Neyse sorunuma geçeyim : Bir önceki mesajımdada nokia 6303 c cihazının sürümünün nsu da 9.10 servislerde 10.10 hatta duyduğuma göre güncel hali 10.12 olarak görünüyor demiştim . ( Maxicep isimli forumda fan sayfamızda paylaşılmış [ Buyrun link gördüm fakat yüklemedim :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
]
Daha önceki görüşmede 10.12 Türkiyeye gelmedi demiştiniz . 10.10 hala nsu da çıkmadı . Bu sorunlar ne zaman giderilecek ?
Ve ayrıca bütün internet sitelerinde dahili hafızanın 64 mb olduğu söyleniyor fakat telefondan baktığımız zaman boş hafıza 6.7 dolu hafıza 7.7 yani toplam hafıza 14.4 oluyor . Bu sorunda tüm 6303 lerde var !
İletişime mail yada mesaj yoluyla geçerseniz çok memnun kalırım
Yukarıdaki şikayet yazısını gönderdim . Daha öncede aramışlardı fakat ablam sesleniyordu geçiştirmek zorunda kalmıştım bu yüzden tekrar yolladım umarım adam akıllı cevap gelir