Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

ertugrulaksoy

Üye
ya bugün bi haritalara gireyim dedim yine 8 tl mi yedi ne yapmam gerek gitmesin diye açınca bi soru geliyodu ona hayır mı dicez ?

--------------- Ekleme ---------------

bide 10.12 yi sen de yükledinmi phoenix le yoksa sende bnm gibi nsu yu bekleyenlerdenmisin ?

o çıkan soruya hayır diyeceksin arkadaşım..

10.12 yi ben phoenix yardımıyla yükledim hiç bi sorun olmadı ama tabi baştan yedeklemende fayda var. bir de ürün kodunu doğru seçmen lazım...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ya bugün bi haritalara gireyim dedim yine 8 tl mi yedi ne yapmam gerek gitmesin diye açınca bi soru geliyodu ona hayır mı dicez ?

bide 10.12 yi sen de yükledinmi phoenix le yoksa sende bnm gibi nsu yu bekleyenlerdenmisin ?
nsu yu bekliyorum arkadaşım :) ayrıca haritaya gir ve ayarlardan şebeke ayarlarını kapat bir daha kontör gitmez:oke:

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
ertugrulaksoy ve evanescence1907 bilgileriniz içi teşekkürler. Bn de Nsu yu bklemeye devam edeyim sağlıklı bi şekilde olsun olcaksa 10.12 :D

arkadaşlar bn s40 programlar bölümünden mobile pdf diye bi program yükledim . bnm pc de pdf dosyası şeklinde kitap war 120 sayfa kadar bunu telefona attım mobile pdf ile açmak istediğimde file cant load diyor açmıyor neden acaba ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ertugrulaksoy ve evanescence1907 bilgileriniz içi teşekkürler. Bn de Nsu yu bklemeye devam edeyim sağlıklı bi şekilde olsun olcaksa 10.12 :D

arkadaşlar bn s40 programlar bölümünden mobile pdf diye bi program yükledim . bnm pc de pdf dosyası şeklinde kitap war 120 sayfa kadar bunu telefona attım mobile pdf ile açmak istediğimde file cant load diyor açmıyor neden acaba ?
arkadaşım s40 cihazında pdf dosyası açacak bir program henüz yok.o yüklediğin program çok çok küçük pdf leri açmaya yarıyor ki o da hiç kimsenin işine yaramıyor.

b-13

b-13

Üye
nsu açıkladıqında 10.12 yi bizede haber verin .d.d bekleye bekleye bi hal oldum .p ya bide mesela video çekerken aynı anda müzik açma qibi bi olanağımız yok dimi .? ./

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
nsu açıkladıqında 10.12 yi bizede haber verin .d.d bekleye bekleye bi hal oldum .p ya bide mesela video çekerken aynı anda müzik açma qibi bi olanağımız yok dimi .? ./
10,10 u bile daha açıklamadı ki 10,12 yi açıklasın.video çekerken hiçbir cihaz müzik açmaz zaten dostum.çektiğin videonun bir anlamı olmaz çünkü.ancak s60 cihazlarda sesi değiştirme pro ları var.

huzo94

Üye
arkadaşlar bu 10.12 nin resimli yüklemesini paylaşırmısınız

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
sağolasın hocam.
şimdi bu programı telefona atınca videoları açacak mı?
ona göre paket alıcam.
rica ederim dostum.bu programı ben kullanıyorum vodafonedan 100 mb paketim var ve you tube daki videoların % 80 ini açıyor bizzat denedim.

serkan_c

serkan_c

Üye
arkadaşlar biliyorsunuz vodafone 0.facebook.com u ücretsiz yaptı ancak girmeye çalıştığımda operayla sürümüyle uyumsuz diyor, opera mini 5 i indirdim sürükle bırak yöntemiyle atıyorum telefona ama bakıyorum yine 4 sürümü görünüyor ne yapmam gerek

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar biliyorsunuz vodafone 0.facebook.com u ücretsiz yaptı ancak girmeye çalıştığımda operayla sürümüyle uyumsuz diyor, opera mini 5 i indirdim sürükle bırak yöntemiyle atıyorum telefona ama bakıyorum yine 4 sürümü görünüyor ne yapmam gerek
dostum ben opera 5 ile de denedim açmadı.galiba cihazın kendi web programı üzerinden girilmesi gerekiyor henüz deneme şansım olmadı.

serkan_c

serkan_c

Üye
çok sağol hocam bu işi becerebildiğinizde nasıl yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim...

nikomeydan

nikomeydan

Üye
beyler haritayı ücretsiz kullanma şansımız var mı önceki sayfalarda bahsedilmiş ama pek bişey anlamadım açıkçası.
ben hafıza kartındaki a,b,c.. diye giden klasörleri silmiştim ama cities duruyor.
bir de harita yüklemek gerekiyor galiba konum bulunamadı falan diyor.
evanescence1907 sen çözersin bunu da :d

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
beyler haritayı ücretsiz kullanma şansımız var mı önceki sayfalarda bahsedilmiş ama pek bişey anlamadım açıkçası.
ben hafıza kartındaki a,b,c.. diye giden klasörleri silmiştim ama cities duruyor.
bir de harita yüklemek gerekiyor galiba konum bulunamadı falan diyor.
evanescence1907 sen çözersin bunu da :d
arkadaşım buradan ovi suiti yükle onun içinde haritalar uygulaması var oraya gir telefonunu usb ile pc ye bağla haritayı tekrar yükle sorun hallolur:oke:

combative

combative

Üye
bnm şöle bi sorunum vr 6303 c aldım.mesaj tarihini ynlış gösterio. 2 de gelen mesajı sabah 8 gösterio.saat doğru tarih yanlış.yardm pls

ertugrulaksoy

Üye
bnm şöle bi sorunum vr 6303 c aldım.mesaj tarihini ynlış gösterio. 2 de gelen mesajı sabah 8 gösterio.saat doğru tarih yanlış.yardm pls

saat ayarlarında gmt yi +2 yap ya da tarih saat otomatik güncelleyi aç. sonra da telefonu kapatıp tekrar aç. sorunun düzelecektir..

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ben nokiaya şikayet yollamıştım netten aradılar beni 2 gün önce meşgul bir zamanda aradılar 10.10 neden hala çıkmadı diye soramadım fakat 10.12 daha Türkiyeye gelmedi dediler . Bide evanescence sen 10.12 yi yükledinmi yüklediysen ne gibi farklılıklar var ?

Son bir soru :

Fotoğraf
3,2 megapiksel kamera
8x dijital yakınlaştırma
Otomatik odak
İkili LED flaş
Flaş modu: Açık, kapalı, otomatik
Çekim modları: hareketsiz, sekans, otomatik çekim, video
Sahne modları: otomatik, portre, yatay
Renk tonu modları: normal, sepya, gri tonlama, negatif
Tam ekran vizör
Dikey ve Yatay yönelim

Sahne modları : otomatik portre yatay yaziyor , portre ve yatayı biliyorumda otomatik hangisi oluor ?

Çekim modları : hareketsiz, sekans, otomatik çekim, video yazıyor . video dışındakiler ne anlama geliyor açiklarsanız sevinirim

Daha öncede iletişime geçmiştik fakat meşgul bir zamanda olduğumdan sorunumu pek gideremedim . Eğer aramak yerine mail veya mesaj yoluyla iletişime geçerseniz çok memnun kalırım . Neyse sorunuma geçeyim : Bir önceki mesajımdada nokia 6303 c cihazının sürümünün nsu da 9.10 servislerde 10.10 hatta duyduğuma göre güncel hali 10.12 olarak görünüyor demiştim . ( Maxicep isimli forumda fan sayfamızda paylaşılmış [ Buyrun link gördüm fakat yüklemedim : ]

Daha önceki görüşmede 10.12 Türkiyeye gelmedi demiştiniz . 10.10 hala nsu da çıkmadı . Bu sorunlar ne zaman giderilecek ?

Ve ayrıca bütün internet sitelerinde dahili hafızanın 64 mb olduğu söyleniyor fakat telefondan baktığımız zaman boş hafıza 6.7 dolu hafıza 7.7 yani toplam hafıza 14.4 oluyor . Bu sorunda tüm 6303 lerde var !
İletişime mail yada mesaj yoluyla geçerseniz çok memnun kalırım

Yukarıdaki şikayet yazısını gönderdim . Daha öncede aramışlardı fakat ablam sesleniyordu geçiştirmek zorunda kalmıştım bu yüzden tekrar yolladım umarım adam akıllı cevap gelir

b-13

b-13

Üye
tunabt22 kareşim sorduun soruların cevabını bende merakla bekler oldum .d

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ya bi sorun var operada şikayeti teslim et diyorum hiçbirşey olmuo :P mozilladan atayım . Birde 63030lerin arka kapaklarından satılıyormu bnimki çok çizildi

Ask Nokia

Nokia ile irtibat kurduğunuz için teşekkürler; mesajınız gönderilmiştir ve mümkün olan en kısa zamanda yanıtlanacaktır

Oldu bu iş

Üst Alt