Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

6303i clasik için olan dosyayı indiremiyorum yardım edin

mustaki

Üye
tüm foruma teşekkürler. vaktim olduğunda üsttekini deneyeceğim =)

Arkadaşlar 6303c (v10.12) kullanıyorum . En son phoenix ile yüklemiştim . Son güncellemeyi yaptıktan sonra çok uzun zaman geçti pcde değişti dosyalar yok. Cihazda hafif kasmalar sorunlar var format atmak istiyorum ne yapmam gerekir ?

ya arkadaşlar ayda bi telefon değiştiririm artk bıktım ve klasık bi telefon alayım dedim 6303i classic aldım teknosadan bunun ekrandaki o kocaman saati kaldıramıyorum ben okadar aradım ama hiç biyerde bulamadım bunla ilgili sorun bitek bendemi var bunu kaldıramama durumu telefondan anlamayan biri olsam bilmiyorum dicemde reklamdaki resimlere bakıyorum öle bi saat yok menude ayarlardakı ev ekranını kapatıyorum artı bıde hepsini boş yapıyorum ama en üstteki saati kaldıramıyorum ve ev ekranı kapalı olmasına rağmen ekranda duruyo delircem bi çare bulun bana

wolfed32

Üye

Slm.. Tek çare saat tarih ayarlarından saati ve tarihi gizlemek, sonra saati gösteren güzel bi tema indirip o şekilde kullanmak. Ben öyle yaptım ve eskisinden çok daha şık oldu tavsiye ederim..

isoleyte

Üye
Arkadaşlar benim sorunum şu ebuddyi yüklerken java uygulamaları için internet ayarlarınızın etkinleştirilmesi gerekmektedir diyor ben internet ayarlarımı yaptım faceye felan girebiliyorum ama ebuddye giremiyorum bunun nedeni nedir ? Acil Cevap ..

Lienlaen

Üye
6303c ve 6303i de 0.facebook.com un şekli neden bozuk garip bir şekilde?

merhaba arkadaşlar. 10 gün önce sıfır 6030i classic satın aldım. benim problemim şu : fotoğraf çekiyorum veya mp3 yüklemeye çalışıyorum telefon hafızası dolmak üzere hafızadan bir şeyler silin diyor. oysa ben istiyorum ki bu fotoğrafları hafıza kartına kaydetsin. Bir türlü beceremedim. Telefonu usb kablosuyla pcme takıyorum mp3 atmak için. Galeri -> Müzik dosyaları altına mp3 atmak isteyince hafıza dolu diyor. telefondan bakıyorum hafıza kartına sadece haritalar var. başka da bir şey yok. 1.8 GB alanı kullanamıyorum. telefoncuya sordum bu olayı. bizim bir yazılım yüklememiz lazım sonra porblem çözülür dedi. Bu olayı bana açıklayabilecek bir arkadaşım var mı?

6303te olsaydı sunacagım öneri şöyle olurdu :

Kamerayı açın ve ayarlara girin . Fotoğrafların ve videoların kaydedileceği yeri hafıza kartı olarak işaretleyip öyle deneyin.

Fakat 6303i oldugundan aynısı olur mu bilemem denemenizde fayda var @eagle_turk007

söylediğin şekilde denedim fakat olmadı. aynı yoldan girdim ve baktım ki zaten hafıza kartına kayıt et ayarındaymış. Sorun çözülmedi yaaa. acaba telefonda bir sorun olabilir mi

menu - ayarlar - yapılandırma - varsy. yapılandırma ayarları seçiyorsun tamam diyorsun
tercih edilen erişim noktasını seçiyorsun
tüm uygulamalarda varsıyılan olarak etkinleştir deyip çıkıyoruz.

isoleyte

Üye
menu - ayarlar - yapılandırma - varsy. yapılandırma ayarları seçiyorsun tamam diyorsun
tercih edilen erişim noktasını seçiyorsun
tüm uygulamalarda varsıyılan olarak etkinleştir deyip çıkıyoruz.
Knk dediklerini yaptım yine aynı java uygulamaları için internet ayarlarınızın etkinleştirilmesi gerekmektedir diyor :S

benim de bu telefondan var ya kendinden reset çekiyo ya da donuyor neden bole oluyorr??

arkadaşlar selam. bende 6303i classic var fakat ingilizce bunu nasıl türkçe yapabilirim yazılım güncelleme yapıyorum fakat ingilizce olduğu için değişmiyor zaten.. acaba bildiğiniz program link vs varsa yazabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler..

benim de bu telefondan var ya kendinden reset çekiyo ya da donuyor neden bole oluyorr??

bende de garip sorunlar oluyordu benzer sorunlar oluyordu.
fabrikaladım düzeldi (tümünü geri yukle)
düzeldi tekrar oldu.birdaha fabrikaladım sorun yok suan.
daha önceden versiyon,yazılım atmıştım
dene istersen

ya arkadaşlar benim tel 6303i classic ve telin arka kapağı çok kolay çıkıyor bu sorun sizdede varmı ? Bide benim tel gri siyah ve ben mat siyah kap almak istiyorum mat siyahların ışığı mavi benim telefonun ışağaının rengide değişebilirmi çok istiyorum bunu

catsfany

Üye
Merhaba arkadaşlar. Nokia 6303i telefonumda internetten indirdiğim .jar uzantılı dosyalar, sonuna .ext uzantısı alarak kaydoluyor. Bu yuzdende desteklenmeyen dosya biçimi hatası alıyorum. Yanlızca telefondan internete girebildiğim için bilgisayar yardımıyla bi dosya yöneticisi programıda yukleyemiyorum. Telefonun kendi dosya yöneticiside uzanti değistirmiyor. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok minnetdar olurum. Çarsı izni olmayan bir yerde askerlik yapıyorum. Bu işi ancak telefon ile halledebilirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi calismalar

Öncelikle telefondan indireceksen wap sitelerinden indirmen gerekecek.Normal sitelerden indirince öyle olur.

Dosya uzantısını "sağ tık" yeniden adlandır ile değiştirebilirsin.Bunun için öncelikle;
"denetim masası > görünüm ve kişileştirme > klasör seçenekleri > 'görünüm sekmesi' > 'bilinen dosya türleri için uzantıları gizle' seçeneğindeki ticki kaldırmalısın.