sahin261
Üye
Ayda yaklaşık 7000 mesaj gönderiyorum tam iki gün sarj gidiyor aldığımdan beri yaklaşık beş ay oldu usbden son bir aydır sarj ediyorum bu makineye bende değişen birşey yokyine iki gün yine iki gün
bu aletin turkcell wap ve gprs ayarları nasıl oluyo?
2 aydır bir türlü yapamadım.
turkcell'den cihaz ayarı otomatik geldi olmadı.
elimle tek tek ayarladım olmadı.
önce bir paket veriye abone olun diye uyarı veriyor.
nedir bunun çözümü?
Arkadaşlar ben yeni üyeyim oncelikle bir sorum olacak. belki defalarca soruldu bu soru ama ben yidene sorayım
ben 6303i classc sahibiyim bundan önceki telefonum 6303 classic ti (i yok)
önceki telefonumun kamerası odaklanıyor, 640*480 video çekebiliyordu. şimdi kullandığımda ise odaklanma yok ve video çözünürlüğü 320*240 bunu nasıl giderebiliriz.
eski sürüm yüklesek olurmu. bunu yaparken telefona da zarar vermek istemiyorum yardımlarınızı için teşekkürler.
6303i sahibiyim odaklanma yok video çözünürlüğü maksimum 320*240'tür. Bu donanımsal bir olaydır bunu yazılımla değiştirmen mümkün değil. Yazılımla değiştirsen dahi sadece 320*240 olan videoyu dijital olarak büyütmüş olursun oda senin bir işine yaramaz zaten küçük bir videoyu tam ekran izlemek gibi bir olay olur. Kısaca 320*240 maksimum çözünürlüktür, donanımla alakalı bir olaydır yazlılımla alakası yoktur. Telefonu alırken sitesinde inceleseniz sizin için daha iyi olurdu...Arkadaşlar ben yeni üyeyim oncelikle bir sorum olacak. belki defalarca soruldu bu soru ama ben yidene sorayım
ben 6303i classc sahibiyim bundan önceki telefonum 6303 classic ti (i yok)
önceki telefonumun kamerası odaklanıyor, 640*480 video çekebiliyordu. şimdi kullandığımda ise odaklanma yok ve video çözünürlüğü 320*240 bunu nasıl giderebiliriz.
eski sürüm yüklesek olurmu. bunu yaparken telefona da zarar vermek istemiyorum yardımlarınızı için teşekkürler.
iletim raporları bölümü mesajlar menüsünde mevcut.... mesajları hafıza kartına alamazsın kardeşimcavciv telefonda iletim raporları bölümü yok diyorum bende normalde varmı bu bölüm ? onu soruyorum. ayrıca hafıza kartına nasıl alıyorsun mesajları ? bi anlatsana.. telefonu yeni aldım bir bilgim yok daha telefon markası 6303i
Lienlaen mesajlar bölümünde mevcut olsa ben görürüm mesajlar bölümünde girip çıkmadığım yer kalmadı nerde bu bölüm mesajlar bölümünde ? Daha kapsamlı bilgi verirmisin bana..
telefonda açmaz ki o programıArkadaşlar iyi günler size bir sorum olacak...
Nokia6300 telefonum var... pc ye updater ı yükledim kart okuyucuya hafıza kartını takıp atsam olur mu yoksa illa da usb kablosuyla mı atmalıyım(telefonuma yazılım atmak için yükledim propramı)
İyi Günler Arkadaşlar
----------Eklendi @ 15:23:36 ---------- Yazıldı @ 14:38:33 ----------
yok mu yardım eden acilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?