fenercag
Üye
Bende 6303i classic var nasıl güncelleyebilirim yazılımını
--------------- Ekleme ---------------
Birde telefonumu 2. el aldım güvenlik kodunu bilmiyorum nasıl sıfırlayabilirim
ya ebuddy i indirdim de bir türlü girmiyo?? daha doğrusu giriyo ama oturumu açamıyo.. ayar 'awea internet' konumunda şu anda.. yardm acilll!!((
temamob.com dan bulursun orada var ama biraz araman gerekiyor.. ayrıca her türlü tema var güzel bi site
güvenlik kodu : 12345
menü-ayarlar-yapılandırma-oradan avea ayarlrını seç sonra tüm uygulamalarda varsayılan olarak uyglayı seç
Benim 6303i telimde bir sorun var. Faceye girince renkler birbirine karışıyor. Eskiden yoktu bu sorun 3-5 gün içinde başladı. Bazan normal gösteriyor ama çoğu zman renkler birbirine giriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim
Kardeş bende 6303 classic var burda paylaştıgınız yazılımlarla ılgılı olarak bendeki bu 6303 classici 6303i classice cevırebılırmıyım bı sorun olur mu cevabınızı beklıyorum saygılarla...
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-6303i-odaklanma-457547.html#post3186730
bukonuya bir göz atın
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-6303i-odaklanma-457547.html#post3186730
ilgilenenler baksın 6303i deki problem
Merhaba arkadaşlar 6303 classic.6303 i ye göre daha iyi.Ama telefonu hiç bir yerde sıfırını bulamıyorum internetteki mağazaların hepsi i serisini satıyor.Sadece classic olanı bulamıyorum.Lütfen yardımcı olurmusunuz.Nerden temin edebilirm bu telefonu...
knk ben ilk önce grıy 6303i aldım ama sonradan kabını siyah yaptım siyahteması attım tema işliyo ama müzik çalar simsiyah bişey görünmüyo standart deyince görünüyo nasıl olacak bilgisi olan varmı ?
kardeş benim tl v09.83 tü verdiğin yazılım 7 miş şimdi tl açılmıyor lütfen yardım edin allah rızası için hiç açılmıyor tl
6303 telimin ekranında pixel kayması oldu...yazılım ile düzelir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?