vahcet12
Üye
Arkadaşlar, uzun zaman araştırmanın nihayetinde dün nokia 6303i aldım. İzlenimlerimi paylaşmak istedim. Menü oldukça sade ve kullanışlı. Fotograf kalitesi oldukça iyi. USB den şarj oluyor. İşlem hızı tatminkar. Şarjının 6303 den fazla gittiği ifade ediliyor. Fakat onuda yaşayıp göreceğiz. Paylaşımlarım devam edecek.
Ancak 6303 ten farklı olarak özelliklerinde nokia harita olması lazım ben aktive edemedim. Bunu halleden biri varsa yardım bekliyorum.
arkadaşlar bu 6303i ekrabdaki saat batarya ikonlarını küçükltmenin bi yolu var mı
83.cü sayfaya geldim fakat bununla ilgili bir şey bulamadım. sadece bu modelinde böyle olduğu ve değiştirilemediği. nokia destek hattını aradım telefonculara gidip program yükleyince düzelir dedi.
Arkaşlar ben 6303i classic telefonunu kullanıyorum ve telefonum tuşlar kilitli olsun olmasın herhangi bir tuşa basınca ahizeden ses geliyor genelde sessiz ortamlarda anlaşılıyor bu durum normalmi sizde denermisiniz??
yükselt düzelebilir baktın olmaz servise götürrBende 6303i classic model telefon var bazen bırısıyle konustugum zaman ses kısılıyor çok az duyuluyor bazen artıyor pili çıkartıp takıyorum duzelıyor. Sürümü güncellesem düzelir mi acaba?Yoksa servise götürmelimiyim. Not:Telefonu alalı bır ay oldu 3 haftadır böyle.
teknolojix adlı marketin yorumlarında aynı sorunu birinde daha görmüştüm onunda sorunu aynıydı acaba bu bir hatamıdır?yükselt düzelebilir baktın olmaz servise götürr
yükselt düzelebilir baktın olmaz servise götürr
Arkaşlar ben 6303i classic telefonunu kullanıyorum ve telefonum tuşlar kilitli olsun olmasın herhangi bir tuşa basınca ahizeden ses geliyor genelde sessiz ortamlarda anlaşılıyor bu durum normalmi sizde denermisiniz??
arkadaşlar ben galeriye girdiğimde fotoğraflar, müzik ve tüm içerik diye 3 seçenek çıkıyor. fotoğraflar dediğimde teldeki tüm fotoğraflar görünüyor. klasör farkı gözetmiyor. bunun bir çözümü varmı, yeni versiyon bu sorunu çözüyormu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?