musti38
Üye
6303 ile uyumlu deil bende denedimnormalde 6300 larda calısıyor bu mobil mackolik ve sahadan programları ama bizim telefonlarda program acılıyor ama kullanılmıyo versiyon eski yeni yükle diyor sonrada bu modele uygun degil diyor ... acaba 6303 classic versiyonunuyla alakası varmıdır ..??
Burada verdiqin 0569019 kodunu yazdımeqer telefonun beyaz ise : 0569019 RM 443 EURO-C TR,Latin STEEL
telefonun siyah isede bunu işaretliceksin :RM-443 EURO C TR MATT
rica ederim dostum yardımımız olduysa sevindim.bataryayı çıkardım taktım açildi tel sonra yükledim 10.12 oldu şimdi farkları araştırıcam. hepsini yazarım . Evanescence1907 ve yasarbas çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum . Siz harikasınız .
böyle bir şeyi ilk defa duydum arkadaşım.my nokia ile alakalı değil dimi???Telefonu ve hattı yeni aldım arkadaşlar.. Telefonu HER kapatıp açtığımda şöyle bir bilgi mesajı geliyor ekrana " İletişim bilgilerinizi bir kez yazın ve telefon görüşmelerinizden sonra arkadaşlarınıza gönderin" yazının bir daha telefona gelmemesi için ne yapmam gerekiyor ?
hayır kardeş cihaza versiyonu sorunsuz bir şekilde yüklediysen yavaşlama söz konusu değil.eğer bariz bir yavaşlama olduysa yazılımı tekrar yükle.nokianın bundan sonra en fazla 1 kere daha güncelleme yayınlayacağını tahmin ediyorum.evanescence1907 kardeşim sanki biraz yavaşlamış gibime geldi sorun varmıdır yeni güncelleme ne zmn gelir?
ben 9.10 dan 10.12 yaptım dostum.belki ondandır.ben 10.12 de farklılık göremedim . Evanescence sen direk 9.10 dan 10.12 ye mi yükledin ? çünkü anlattıqın değişimler 9.10 dan 10.10 a yapınca olan değişikliklerin aynısı
pixonexle yükledim r-204 TR latin mat black KURDUM kurulum bttiğinde kurulum başarılı dedi bi yavaşlaa hissettim kardeşim temalarda özellikle çok yavaşlıyo hafıza kartım 1 gb bu yüzdenmidir sizdede yavaşlama oluyomu temalarda fln şimdiden sağol yardımcı ol lütfenhayır kardeş cihaza versiyonu sorunsuz bir şekilde yüklediysen yavaşlama söz konusu değil.eğer bariz bir yavaşlama olduysa yazılımı tekrar yükle.nokianın bundan sonra en fazla 1 kere daha güncelleme yayınlayacağını tahmin ediyorum.
bende herhangi bir yavaşlama sözkonusu değil aksine biraz hızlandı.doğru firmware yi yüklediğine eminmisin.mesela cihazın metalik miydi matt black yükledin???pixonexle yükledim r-204 TR latin mat black KURDUM kurulum bttiğinde kurulum başarılı dedi bi yavaşlaa hissettim kardeşim temalarda özellikle çok yavaşlıyo hafıza kartım 1 gb bu yüzdenmidir sizdede yavaşlama oluyomu temalarda fln şimdiden sağol yardımcı ol lütfen
evet matt black yükledim senin konudan 10.12 dosyasını indirdim sorunsuz yüklendi yani başka ne yapabiliriz çok sağol bu arada inş çözeriz sorunu tema yükleyince aşırı kasıyo mesela ipone teması 300 kblık bişley senin konundan indirdim menüye basıyorum en az 2-3 saniye bekliyobende herhangi bir yavaşlama sözkonusu değil aksine biraz hızlandı.doğru firmware yi yüklediğine eminmisin.mesela cihazın metalik miydi matt black yükledin???
dostum cihazın çelik ise steel olanı yüklicektin.eğer siyah ise matt black yüklenecekti.bu kadar kasma normal değil.dediğim gibi çelik ise steel olanı tekrar yükle.evet matt black yükledim senin konudan 10.12 dosyasını indirdim sorunsuz yüklendi yani başka ne yapabiliriz çok sağol bu arada inş çözeriz sorunu tema yükleyince aşırı kasıyo mesela ipone teması 300 kblık bişley senin konundan indirdim menüye basıyorum en az 2-3 saniye bekliyo
telefon hafızasını boş bırakmaya özen göster.hatta hiçbirşey yükleme telefon hafızasına.siyah benim cihaz ve siyah olanı yükledm şimdi 1 kaç oyunu sildim telefon hafızasından azaldı kasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?