DarKeXRam
Üye
maalesef her seferinde ayar yapıyoruzbenimde 5130 a ilgim yokta arkadaşta vardı bana s60 demişti bnde s60ları symbian biliodum 7610'umdan fakat değilmiş heralde dedim . ordada öle dedim demez olaydım :P
--------------- Ekleme ---------------
ya birşey soracam ben çok aradım bulamadım kamerayı açınca direk yatay başlatamıyoruz dimi ? yatayken daha kaliteli daha büyük çekiyorda
bazı uygulamalar açıldıkları zaman boyutları büyüyebiliyor sanırım bu da öyle birşey.Mrb arkadaşlar.
telefonu alalı 1 hafta oldu. çok memnunum telefondan.
tüm yorumları okudum. bu konuyu açan "evanescence1907" arkadaşa ve yorumlarda bulunan diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
benimde birkaç sorum olacak...
ben telefona iş bankasının cep anahtarını indirdim. tel hafızasında 64kb olarak görünüyor. bunu SD kart hafızasına taşıdığımda 380kb oluyor. sizce bu naormal mi. ben hiçbir yorum yapamadım...
2. olarak bu telefonda 4gb SD kart kullanan var mı. var ise her hangi bir sorun oluyor mu. menüde dolaşırken yavaşlama gibi...
cevaplarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
dostum cihazın kendisinde zaten live messenger bulunuyor.buradan avea internet ayarlarını yaparsan sorunsuz bir şekilde girebilirsin.Bilader bnde aynı 6303c var ama msn işini bi türlü çözemedim iice kafam attı valla ebuddy filanda çalışmıor uygulama olarak anca webden girebiliorum bi yardımcı olursanız acayip sevinirim yafs
avea.!
arkadaşım ben indirdim hiçbirşey anlamadım programdan.yararlı bir program değil yani.zaten ovi de ben hiç iyi bir programa rastlamadım.Merhabalar,
Ovi mağazada şöyle bir program gördüm bu ne işe yarıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anladığım kadarıyla tlf na link gönderip tel ile indiriyoruz bu indirmeye ne ödüyoruz bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Harbi yapmışlar, ilginç hakikaten ama ne kadar dayanıklıdır, menü kullanımı ne kadar kolaydır tartışılır, ben şahsen kullanmam ; ama kullanana da saygı duyarım6303ünde çakması çıktı t-tech e6800 .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
en alttaki resimlere bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?