arkadaşlar bilgileriize v10.10 güncellemesinden hala ses yok.nsu da v9.10. diğer updater programlarını kullanıp(phoenix vb.) telefonunuzu riske atmayın
merhaba arkadaslar ben telefonu yeni aldim icinde harita yok ve bununla ilgili fazla bilgimde yok nasil indirebilirim? bilgisi olan arkadaslar yardim ederse sevinirim benim tel yurt disi..
arkadaşlar telefonu alalı 3 ay kadar oldu bnm ama hiç denememiştim bugün bi bakayım dedim güvenlik kodunu nasıl değiştircez acaba bn hiç kod fln koymadım . belki olur diye 000000 fln yptım olmadı yardımlarınızı bkliorm
arkadaşlar telefonu alalı 3 ay kadar oldu bnm ama hiç denememiştim bugün bi bakayım dedim güvenlik kodunu nasıl değiştircez acaba bn hiç kod fln koymadım . belki olur diye 000000 fln yptım olmadı yardımlarınızı bkliorm
arkadaşlar bende üç aydır kullanıyorum çok güzel hafızasına gelince galiba kendi kullanıyor bi kısmını 2gb takılı bende hiç kasmıyor 4'e kadar destekliyor. birde güncellemenizi tavsiye ederim. Farkı hissedeceksiniz özellikle şarzda çok fark ediyo son versiyon şu anda 9.10
hit44 geçmiş oLsum.tlfn servislik oldu.bnde güncellerken cıkartmıştım kabloyu ondan telefn kapandı bidaha acılmadı.servise gönderdim 4-5 güne geldi sapasağlam.Tlfnculara sor belki yapan olur.ama bn güvenmediğim için servise gönderdim.
Ayrca 10.10 yükleyen warmı Legal?
aldiris.etme Uygulamalara gir ordan oyunlara gir.orda oyunlar.ztn Bounce,City Blox ve değişik bi oyun dha war.Hergün tek tek zeka testi yapıyor görsel,hafıza güçü ws.. gbi konularda test yapıyor.saçma geldi ama gerçekten mantıklı güzel bi oyun her gün yapıyorum şahsen :d
Oyunlarda S40 Java uygulama ve oyun bölümünden 240x320 oyunları indirebilirsin. tema olarakta tam uyumlu istiyorsan evanescence yi takip etcen yda onla konusup isticen ötekilerde bazı yerlerde tema uygulanmıyor.