Nokia 6300 yardım (açıldıktan sonra kendi kendine açılıp kapanıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

serQan09

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 yardım (açıldıktan sonra kendi kendine açılıp kapanıyor)
Öncelikle S.A Arkadaşlar
benim tel 6300; Sorunsa telefonu açıyorum pin kodu giriyorum tel açılıyor ve yaklaşık 1-1,5 dk sonra kendi kendine reset atıyor(bir kaç kez) daha sonra komple kapanıyor...
Bilenlerin yardımlarını bekliyorum,
Şimdiden teşekkürler...

m2ho06

Üye
evet arkadaşlar aynısını bendede oluyo videosu bile var izlerseniz sevinirim

Funlive

Üye
Arkadaslar ayni durumdan bende muzdaribim acma dugmesine basip actigimda nokia resmi ve benim yazdigim selamlama mesaji geliyo sonra beyaz bi ekran sonra hoop silbastan bunu 2 defa tekrarliyo sonrasi yok kapali. Bi caresi onerisi olan varsa lutfen yardim
mail> agdabas msn com baglanti kurarsaniz sevinirim.

OğuzcanAbi

Üye
yazılımmızı günceleyin

lazkızı61

Üye
o yazılımı nasıl güncelleycez:( bende de aynı hata:S

mustafa454

Üye
programı buldum ama tel kapalı iken usb okumuyor onun için olmyor :(

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Abiler telefonunuzu düşürmüş ve ya ıslatmış ve ya hasar vermiş iseniz telefonunuz kısa devre yapmış olabilir.garanti süresi devam ediyorsa teknik servise götürün fatura ile beraber.halledilir orada(nokia care teknik servisleri sağlam yapar)eğer garanti yoksa mecburen normal bir telefon teknik setviste yaptırın

kyilmaz

Üye
arkadalar benim de aynı sorunum var telefon acıyorum nokıa yazısı muzıgı gelıyor sonra uçak tercihi etkinleştirilsinmi dıye soruyor sonra evet yada hayır dedğımde ekran ısığı bırkac kez yanıp sonuyor sonra kapanıyor acıl yardımınıza ıhtıyacım varr sımdıden teskkur ederımm

RizeOnline

Üye
Genelde bu tür sorunlar telefonun işlemcisinden kaynaklanıyordur. Yazılımla ne yazık ki düzelmiyor. Çok nadiren yazılımla düzelen olur. Ama genelde o işlemci denen parçaya teknik müdahele etmek zorunda kalırsınız. Çözüm bu işlerden anlayan bir servise götürmeniz gerekir.

Üst Alt