NOKİA 6300 WAP Sorunu (Yalnızca 70 Ayar Grubuna İzin Verilir, Ayarlar Silindi.)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
casbeko

casbeko

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 6300 WAP Sorunu (Yalnızca 70 Ayar Grubuna İzin Verilir, Ayarlar Silindi.)
Dostlarım Merhaba;

Benim Nokia 6300 Telefonum var.Hattım TURKCELL.Wap ayarlarını önceden yüklemiştim ve internete girebiliyordum.Fakat yapılandırmalardan bunu silmiştim.Sonra internete girmez oldu.Tekrar WAP yazıp gönderdiğimde 70 ayar grubu filan diyor.Ayar kaydetmiyor ve nete bağlanamıorum.FACE'ye girerken çok işime yarıodu dostlar :D.Diğer forumlarda fabrika ayarları yapın diodu fakat düzelmedi.Hard format dediler oda nasıl yapılıyor bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum..!

Sevgiler..!

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bi yardım eden yok mu?

casbeko

casbeko

Üye
    Konu Sahibi
yaa koca forumda şu sorundan anlayan bi allah'ın kulu yoq mu?????

casbeko

casbeko

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu an mutluyum.Bir arkadaşın yardımı sayesinde telefonumdaki sorunu hallettim.Yazılım güncelleme ile.Program adı: ''Nokia Software Updater.''Bu programla önceki yazılımım 5.50 idi.Bu yazılımı 5.50'den 7.21'e yükselttim.Tamam güncellemeyi başarılı bie şekilde yaptım ama bir sorunu beraberinde getirdi.Dil (lANGUAGE) sORUNU.dil ingilizce oldu.Sonra tabi hazırcılar gibi yeni konu açıp 1 hafta cevabın gelmesini beklemek yerine internette araştırmalar yaptım.Araştırmalar sonucunda ''NEMESİS'' programını buldum.Ya buldumda sorun hala düzelmedi.Ama inanın burda şüphelendim resimlerdeki talimatları aynen uyguladım USB de takılı ama olmadı.Sırada meğersem software varmış.Bunu yapmadan önce hani yazılımı 7.21 yapmıştım ya.Tekrar nokia software i açınca yeni yazılım bulundu v7.30 buldu.Bende tekrar 7.21'den v7.30'a son yazılıma yükselttim.Yükseltmeden öncede zaten nemesis ayarlarını yapmıştım.Yazılım yükleme bitti pin kodunu sordu ama yine korktum çünkü yine ingilizce idi.enter pi diodu.nese girdim ve tarih-saati ayarladıktan sonra telefon birden türkçeye döndü.inanın bir sevindim.Böylece hem yazılım 5.50'den 7.30'a yükseldi,dil sorununu düzelttim.Şuan:Türkçe, ve en önemli bir türlü yapamadığım wap sorunu da ortadan kalktı.Üstelik wap yazıp 2222'ye göndermeden.web'e bastım ve anında nete bağlandı.Bu sayede sinir bozucu 70 ayar sorunuda ortadan kalkmış oldu.

Oh be!!! ne deyim artık telefon son teknolıjik hızda çalışıyor ve tüm ayarları yapılı...

Anlatmamın nedeni bazı arkadaşlarımızda yararlansın diedir..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt