6300...yalnız 70 ayar grubuna izin verılıyor ayarlar silindi ACİL YARDIM:s

Sponsorlu Bağlantılar

memMmet

Üye
    Konu Sahibi
6300...yalnız 70 ayar grubuna izin verılıyor ayarlar silindi ACİL YARDIM:s
:megafon:arkadaslar 6300 telefon var elımde ve ne mms nede wap internet ayarlarını yukleyemıyorum..operatorden gelen yapılandırma ayarlarını kaydetmek ıstedıgımde --6300...yalnız 70 ayar grubuna izin verılıyor ayarlar silindi-- gibi bır uyarı alıyorum..el ıle ayarları gırmek ıstedıgımde hafıza dolu dıyor..oysa ki telefonda hıcbır yapılandırma ayarı yokk...acil yardım beklıyorum deliricem:vur........şimdiden tesekkurler:oke:

• Beğen
Tepkiler: hastalarım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bu sorun senden kaynaklanıyor bence. Genelde böle birşey yok bir format veya 7.0'a güncellemeni öneririm.

tunahan_275

tunahan_275

Üye
Teşşekkürler

memMmet

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun senden kaynaklanıyor bence. Genelde böle birşey yok bir format veya 7.0'a güncellemeni öneririm.

ya kardesım ıyı hos dıyorsunda bu problem bende var ıken versıon6,01 di 6,60 yukselttım problem yıne devam ettı buna ne dıyeceksın:)...bıde şu versıyon 7 nasıl yuklıycem bır bılgın varmı 6300 için...nokıa software updateri indirdim baglantıyı yaptım 6300 ıcın son versıyon 6,60 dedı..acaba nerde hata yaptım yardımın için tesekkurler..

ismailbaskurt

Üye
alem buysa kral bursa

jahrakal31

Üye
beyler aynı sorun bende de var telefoncuya götürdüm onlarda yapamadı hiç bir şey yapamıyorum mms ayarları acil lazım bana yardım etsin biri lütfen....

--------------- Ekleme ---------------

güncelleştirme 7.0 ı yükledim tekrar mms 6300 yazıp 2222 gönderdim yine 70 ayar grubu izin verilmiyor diyor artık kafayı yiyicemmm lütfen bir kişi yardım etsin....

RADİM

Üye
:agla arkadaşlar aynı problem bende de var sebebini bilen varmı acaba

Nokia 6300
V 07.21
05-11-08
RM-217

onuryuksek01

Üye
arkadaslar aynı sorun bendede var malesef... yokmu allah aşkına yardımmm...plsss

nükleer_müh

nükleer_müh

Üye
bu sorun bendede var yardım lütfen

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
Nokia 6300
V 07.30
RM-217 ' a yükseltin..

bombacisoner1

Üye
bende de var o sorun yazılım mı gerekır

sezer_13

Üye
biri yrdım etsin Yaff.. .Kimse yok m u

kpln04

kpln04

Üye
arkadaşlar uzun süren araştırmalar sonucu buldum çözümü
menü>ayarlar>yapılandırma>vars. yapılan. ayarlarına girin oradaki tüm ayarları silin bu kadar

mirkan35

mirkan35

Üye
Yahu arkadaşım xvolkapx zaten yapılandırmalarda hiç ayar yok...!!!!

byman63

byman63

Üye
benim arkadaşta da var bu sorun rica etti bakmam için ama bi sonuç bulamadım malesef

virtue16

Üye
Arkadaşlar aynı hata bendede var.. Sanırım tek çözümü var buda ayarları pc den tele atmak. Lütfen birisi 6300 a ait wap internet mms ayarlarını bir yere upload etsin..sonra ayarları tele atcaz ve kurcaz..

yusuf alp

Üye
bendede var nokia 5300 VERİSYON 7.20 RM 146 yardımmm

king_7409

Üye
kpln04 teşekkürler denedim hemen oldu

em-8

Üye
benım tel 2700c 9 a guncelledım hala aynı yanıtı verıyo

Üst Alt