nokia 6300 sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

mahmutelhalil

Üye
arkaşlar kıa 6300 cepteefonu aldım arada 1 hafa geçti şimdi ekran beyez oluyor ne yapabilirim

osmann2694

Üye
arkadaşlar benimde 6300 da laptop tan bulututla veri aktarıldığı zaman direk hafıza kartına gelmiyor ne yapmalıyım

beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
arkadaşlar benimde 6300 var telefon sağlamdı şimdi bi sorun çıktı ayarlar bölümünden yapılandırma ayarlarına girdiğimde ve ayarları değiştirmeye girdiğimde 3-4 saniye sonra telefon kendini başla alıyor nedir bunun durumu bilen warsa paylaşşsın lütfen

festo

Üye
kapanıp açılan kardeş hattın avea ise bu sorun avea nın kendi hatlarında başka hatla dene istersen yada yazılımını değiştir düzelir

lavbel-123

lavbel-123

Üye
arkadaşlar hiç kimse uğraşmasın çünkü bende 6300 kullanıcısıyım fazla kendiniz uğraşırsanız telefonunuz çöp olabilir servise gönderin hemen ucuz fiyata yaparlar.

terazimu

Üye
arkadaşlar benimde bir sorunum var, benim nokıa 6300 telefonum var, ekranı geç sönüyor, yani nasıl desem 20 saniyede yarım sönüyor 1 dakka sonra tam sönüyor, ben bunu mesela 10 sn de yarım 20 sn de tam yapabilirmiyim? çok şarj yiyor telefon, lütfen yardım edin allah rızası için, size çok dua ederim... birde birşey soracaktım bu herkeste aynımı yoksa onlarda erkenmi sönüyor, lütfen yardımmm.... :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım:

th7879

th7879

Üye
Arkadaşlar benimde 6300 ile ilgili bir sorunum var yeni kulaklık aldım ve yerine taktım fakat telefonda tık yok bilen biri varsa cevaplayabilirmi ACİL!!

zogit

Üye
arkadaslar 6300 ımda açılırken ekran uzun bi süre bembeyaz kalıyor arkasından soru işareti görünüo ve su anda tuşlar arada bi çalşıo delirmek üzereyim bu soruna bi çözüm bulabilecek kmse warmı şimdiden teşekkrler......

eseslieko

eseslieko

Üye
arkadaşlar benim 6300 sorunu buluetoot u açmıyor ama kapat deyince buluetoot kapatıldı diyor ne yapabilirim yatımmmmmm:off:

tikky57

Üye
merhaba.. benimde 6300 daki sorunum ekran mesaj yazarken veya başka bir işlem yaparken arasıra oluyor her zaman değil ekrana değişik çizgiler geliyor ekranın yarısı beyaz yarısındada işlem yapmaya çalışıyorum sonra kapatıyorum siyah ekran geliyor ekranı görmeden pinkodumu falan giriyorum telefon açılıyor arandığımdada konuşuyorum sonra ekran kendi kendine hiç bişey olmamış gibi düzeliyor. bu sorun neden sizce yardımcı olurmusunuz format atsam düzelirmi?

--------------- Ekleme ---------------

merhaba.. benimde 6300 daki sorunum ekran mesaj yazarken veya başka bir işlem yaparken arasıra oluyor her zaman değil ekrana değişik çizgiler geliyor ekranın yarısı beyaz yarısındada işlem yapmaya çalışıyorum sonra kapatıyorum siyah ekran geliyor ekranı görmeden pinkodumu falan giriyorum telefon açılıyor arandığımdada konuşuyorum sonra ekran kendi kendine hiç bişey olmamış gibi düzeliyor. bu sorun neden sizce yardımcı olurmusunuz format atsam düzelirmi?

Edition96

Edition96

Üye
Benimde şöyle bir sorunum var. Ovi Store kullandım. Telefonu güncellemem lazımmış. Güncellemeler 15. dakika da durdu. Şarjım bitti. Halbuki tam dı. Ardından telefonu acmaya kalktığımda batarya acmıyor. Bataryasız şarj aletini kullandığımda normal yanlardan ışık cıkıyor. Bataryayı taktığımda ve şarj aleti takılı olduğunda batarya kesik ışık veriyor ve acılmıyor.

Saygılarımla.

T®_C®iMe_C*

T®_C®iMe_C*

Üye
arkadasım sen üzerinden zaman gecirmeden hemen götür iade et.

ÜW!T

ÜW!T

Üye
benim telefonda kendiliğinden tema değiştiriyo bazen çekmiyo nedendir acaba

Ademg1

Üye
PC suite kullanarak bağla. Bu sayede her attığın verinin telefonda nereye gideceğini belirleyebilirsin. PC suite ana penceresinde ayarlara gir. Ayarlar menüsünden. Telefon modelinin olduğu sekmeyi aç. Orada telefona aktarılacak verilerin kaydedileceği yerleri seçebilirsin. Veri aktarırken de sağ tık, gönder, telefon ismini seçerek gönderebilirsin. dosyalar türüne göre tanımladığın klasöre kaydedilir.

Ademg1

Üye
Nokia 6300 ımda bana kapama tuşu zor çalışıyor. Telefonun kulaklık kısmına bastırınca tuş çok rahat bir şekilde çalışıyor. Telefonun iç kisminda açma kapama tuşu kulaklık ve ekranı kaplayan tenekenin tuşun üstüne gelen kısmına bastırdım sorun düzeldi. Ama yine geldi. Nokia 6300 ların genelinde bu sorun var mı? Ne yapabilirim?

Ademg1

Üye
Bilgisyararına nokia Pc suite nin son sürümünü yükle. Sonra Blututu aç. Pc suiteyi çalıştırınca cihaz otomatik bağlanır. Sonre Pc suite in ayarlarından telefon ismindeki sekmeden telefona gidecek dosyaların konumlarını ayarla. Sonra dosya gönderirken sağ tık gönder telefon ismini seç. Gider.

Heroata

Heroata

Üye
benim telefonda kendiliğinden tema değiştiriyo bazen çekmiyo nedendir acaba

kullandığın tema hafıza kartındadir onu telefon hafızasına at sorun çözülür

---------- Eklendi @ 16:11:59 ---------- Yazıldı @ 16:10:08 ----------

arkadaşlar telefonu bugün aldım ama açtığım andan itibaren kendiliğinden kapanıyor.lütfen yardımcı olurmusunuzz??

telefonunu ilk aldığın zaman 16 saat şarj etmen gerekir bunu yaptın mı

---------- Eklendi @ 16:14:00 ---------- Yazıldı @ 16:11:59 ----------

ya arkadaşlar bende daha yeni aldım :S çok istiyordum bu telefonu neyse arkadaşlarla msjlaşırken bazı kelimelerde harfler ayrı çıkıyormuş :S neden öyle oluyor bir cevap yazarsanız çok sevinirim bekliyorum....

telefonu ya iade et ya da 0 tuşuna bir bak basılı mı tutuyorsun falan :D olmasa iade et

---------- Eklendi @ 16:15:26 ---------- Yazıldı @ 16:14:00 ----------

arkadaşlar benimde 6300 da laptop tan bulututla veri aktarıldığı zaman direk hafıza kartına gelmiyor ne yapmalıyım

normalde telefonlarda alınan dosyalar diye bir klasör vardır oraya geliyordur dosyalar.

---------- Eklendi @ 16:17:01 ---------- Yazıldı @ 16:15:26 ----------

arkaşlar kıa 6300 cepteefonu aldım arada 1 hafa geçti şimdi ekran beyez oluyor ne yapabilirim

servise götürüp yada 30 iş günü beklemek istemiyorsan iade et telefonu yenisini al

---------- Eklendi @ 16:20:17 ---------- Yazıldı @ 16:17:01 ----------

arkadaşlar benimde bir sorunum var, benim nokıa 6300 telefonum var, ekranı geç sönüyor, yani nasıl desem 20 saniyede yarım sönüyor 1 dakka sonra tam sönüyor, ben bunu mesela 10 sn de yarım 20 sn de tam yapabilirmiyim? çok şarj yiyor telefon, lütfen yardım edin allah rızası için, size çok dua ederim... birde birşey soracaktım bu herkeste aynımı yoksa onlarda erkenmi sönüyor, lütfen yardımmm.... :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım:

ayarlarda ekran yada telefon ayarlarından yapabilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt