Nokia 6300 müzik çalar sorunu - format sorunu -

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes488

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 müzik çalar sorunu - format sorunu -
Öncelikle herkese merhaba ben nokia 6300 markalı cep telfonu kullanıyorum 3 gün önceye kadar hiç bir şey yoktu"ara sıra kendi kendine kapanıyordu bunuda dert etmiyordm açıkcası.." neyse 3 gün önce arkdş telefondan msj atarken tel yine kapandı arkdş telefonu açtı tekrar msj yazmaya devam etti ama bu sefer telefonun hafızansndaki olan resimleri ve kendi orjnl temalarını silmişti telefn.. neyse ddim geri yüklerm diye şarkı açmak için müzik çalara girdim.. müzik çlar güncelledi kendini. sora hiç bir müzik dosyası bulunadamdı dedi bende acaba hafıza kartında mı sorun var diyererk 1 şarkıyı telefonun hafızasına attım ve hafıza kartını çıkarttım yinea aynı hatayı verdi.. internette çözüm aradm bulamadım.. daha sonra format atarsm geçer diye düşündüm 6300 format aradm ilk önce *#7370# e ulaşdm ki 30 dk daha arştrma yptktan sonra bunun s40 telefonlarda işe yaramdığını öğrendm ve teyit ettim.. bşka format yöntmleri aradm ama bulamadım ne yazk ki..şimdi sizden istediğim müzik çalarımı geri getirebilir miyim yada format atabiliyormuyuz bu telefona

not : garantime daha 5 ay var bitmesine ama yazın 2 hafta telefonsz klmak istemiyorum şuan en azında msj atıyor ve arama yapılıyor =)

yardımlarınız için şimdidedn teşekkr ederim =)

Edit: telefon sürümü v 07,30 trh olark 07-05-09 galiba en son güncelleme ve pc suiete bğlanamıyorum usb girişim bozuk..

--------------- Ekleme ---------------

biliorum flood ypmk iyi bir şey değilde konuyu güncele getirmk istiyorum bi çözüm yoksa bunu öğrenmk istiyorum en azından

jatvalca

jatvalca

Üye
bence fazla uğraşmadan ve fazla kurcalamadan garantiye vermen en iyisi olur.Çünkü zaman ilerledikçe belki bu sefer hiç açılmayacak yeni bir telefon almak zorunda kalacaksın.Sanırım sorun yazılımsal usb girişin bozuk olduğu için yapamadığına göre garanti ilk usb girişini sonrada yazılımını güncelleyebilir.
Benim tavsiyem garantiye verin cihazınızı

enes488

Üye
    Konu Sahibi
ykşlk 4 ay önce bir kere garantiye yolladım telefonumu ama usb yapılmadan döndü bi kç teknk hatalr vardı sadece onlar gidrlmşti ama usb yerini yine yapmamşlardı.. şimdilk sadce telefon fonksiynlarını kullanıyorum çözm bulamazsam yaz bitimnde garantiye yollyacağım ilginiz için sağolun

enes488

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardım edebilcek biri :S

merrahum35

Üye
bnmde müzik çalara girerken müzik çalar başlatılıor dio 1-2 dakikada bir kütüphane günçellenio dio ama müzik çalara girmio neden olabilir acaba

enes488

Üye
    Konu Sahibi
varsa ypabilen sölesin artk ne olur 2 aydır tel böyle hiç bir yerde çözüm bulamadım

enes488

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorudnan müzdarip olan arkdaşlar varsa teli garantiye yolladım garanti kapsamı dışına çıktığını söylediler 30 tl verdim müzik çalarımı ve hoparlerimi yeniledilr şuan gayet güzel ve hızlı telefonm

sezgin1444

sezgin1444

Üye
telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına getir tlfn şifre isterse 12345 olmzsa eğer garantisi bitmeden git yptır

jebelem

jebelem

Üye
aynı sorun bende de var yeterlı hafıza yok uyarısı verıyo gırmıyo muzık calar a 5 6 aydır boyle alalı zaten 8 ay oldu off cozumunu bulamadım hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...