nokia 6300 kulakLIk sorunu!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mali098

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6300 kulakLIk sorunu!!
merhaba oncelikle.benim bi 6300 var.ama kulaklıgı calısmıyor.kulaklık orjinal. ama donanım ayarlarına girdigimdede kulaklıgı göstermiyor. sadece sarj cihazı diyor.kulaklıgı takıyorum hiçbi belirti yok. ne yapmalıyım sizce?* acilll:ağlarım:

yolser

Üye
kulaklık gişini değiştirtmen gerekiyor aynı problem bende de var yani gitti yine 15 lirasssssss

mali098

Üye
    Konu Sahibi
nasıl degiştircem onu?

veysel18

Üye
servise git veya en yakın telefoncuya ;)

falloFcay

falloFcay

Üye
Bende de öyle oluyodu da çözümünü buldum kulaklığın girişine iyice üfle tak biraz çevir sağa sola çalışıyo bende..

JayJayyy

Üye
servisine ver.

Ademg1

Üye
Bende de öyle oluyodu da çözümünü buldum kulaklığın girişine iyice üfle tak biraz çevir sağa sola çalışıyo bende..
Nokia 6300 larda kulaklık yuvasında en başta yer alan iki kontak takıp çıkarmayı algılıyor. Kulaklık takılınca bu iki kontak kısa devre olur ve telefon bu sayede kulaklığın takıldığını algılar.Bu kontaklar geri kaçmış olabilir. En baştaki iki kontağı bir iğne yardımıyla düzelt ve dene.

MAFİA.

MAFİA.

Üye
okadar uğraşmana gerek yok sıfırını al uygun onların sıfırı zaten yada sen takamazsan parçayı alıp telefoncuya taktır. İyneyle,çöple yaparsan önceden uğraşmadıysan telefondan bile olursun.

mc_technosoft

Üye
Arkadaşlara katılıyorum 1 hafta önce 2. el 6300 aldım aynı sorun bendede oluştu Telefoncuya ÇAKMASI 5tl Orjinali 10 tl ye soket değişimi yaptırdım şu an çok memnunum ama sıkıntı Telefonun Genell sorunu Şarjının Erken Bitmesi:(

Ademg1

Üye
6300 larda kulaklık yuvası lehimle bağlı. Kendiniz değiştirmeye kalkmayın anakarta zarar verebilirsiniz. Ne hikmetse nokia nın yeni nesil 3.5 mm yuvaları kasaya oturtmalı. Kasadaki bölmeye oturtup anakartı üzerine koyuyorsun oluyor bitiyor.bir de 3.5 mm yuvalar 2.5 mm yuvalara göre takıp çıkarmaya daha dayanıklı. 6300 larda niçin lehimli soket kullanmışlar bilmiyorum oturtmalı olsa servise gitmeden değiştirebilirsin en azından.

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Evet ya benim n70 lehimli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt