Nokia 6300 ın JAF ile flashlarken pili bitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The-Hacker

The-Hacker

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 ın JAF ile flashlarken pili bitti
bi dikkatsizlik yapıp düşük pille flashlamaya kalkınca telefon gitti:vur flashlarken iki segment loader ı atıyor ama sonunda reboot sonrası "cmt modunda flashlanamadı" gibi birşey diyor. servise 30 lira kaptırmak istemiyorum. normal kablo + jaf ile düzeltilemez mi yoksa FBUS kablosu mu almam gerekecek. şimdiden teşekkürler

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
moderatörlere mesaj at yardım ederler

khytr89

khytr89

Üye
4 saat önce aynı durum benim başıma geldi. telefonun pili çabuk bitiyordu.sanırım gereksiz programlar sömürüyordu. batarya zayıf dediği halde sinirlendim jafla atarken formatı tam sonlarına doğru kapandı telefon. ahan dedim kesin gitti. sonra kardeşimin 5235 nin pili benim 5800 a oluyor. taktım hemen açılmadı telefon ışıklar var ama ekranda hiç tepki yok. sonra çıkardım pili 1 dk sonra tekrar taktım ve bağladım pc ye flash attım şimdi çalışıyor ama insanın başına gelince ne biliyim kaynar su dökülmüş gibi oluyor.

eğer jafla yapamazsan birde nokia phoenix ile denemeni öneririm. dead phoneyi seç flash atarken.ama önce dolu bir pil bulman gerek.ben şanslıydım ama umarım seninde böyle bir şansın vardır.
hiç olmadı garantiside varsa nokia careye götür telefon kitlendi açılmıyor de bedavaya flash atarlar.

The-Hacker

The-Hacker

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef dolu pil takmak ta işe yaramadı hala aynı

Stage 2 starting...Loader Sent!
Stage 3 starting...Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone failed to boot in flash mode CMT...

sekil_27

sekil_27

Üye
kardeş orjinal yazılım indir.phone x prosu ile dene.ölü yazılım atma ile olur.forumda var.

khytr89

khytr89

Üye
phoenixle dene. zamanında 5300 ımında başına aynı olay gelmişti. aynı kategoride ürün olduğundan kurtulur büyük ihtimal. dead phoneyi seçmeyi unutma birde daha önce yüklü olan ya da en son çıkan 05xxxx kodunun tutuğu yazılımı yükle

The-Hacker

The-Hacker

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix te dead phone da da işe yaramadı. tekk çare FBUS kablosu almakmış ingilizce forumlarda yzana göre. yine de yardım edenlere teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt