Nokia 6300 Güvenlik Kodunu Kendin Kır

dumanxtr

Üye

kardeşim hazırlayanın ellerine sağlık öncelikle fakat denemiyecem çook zahmetli olurda başım sıkışırsa diyede programı alcagım arkadaşıma gelin ce o patalca dedğin güvenlik kodudun programsal olarak düzenlenmesi ögle zaten bütün nokia serisin de ayni şey mevcuttur 10 deneme hakkın var 10 aşınca dogru kodu kabul etmez telefon hiçbir işlem yapmadan 30 dk beklemesi lazım dogru kodun kabulu için okye dosdum 6300 özel bişeydeğil

Tepkiler: sibergokay

Bozkurts

Üye
Bu Nokia'ların aptallıklarından bıktım artık 10 sanıye once girip tuskilidini actigim telefon 10 sanıye sonra aynı kodu kabul etmiyor PC suite le de baglanamıyorum tuslar kilitli. bu ilk degil ki bildigim kod pin de aynı gel gelelim telefon bana kafa tutuyor kendi kafasina goremi degistiriyor napıyor anlamadim bi turlu bundan onceki telefonlarimda da aynı sorunlarla karsilastim genetik sanirim bu sorun nokia'larin hepsinde.

Oby_

Üye
tşekkürler

nur-ka

Üye
Peki hafıza kartının kodunuda kırma yok mu ya

güzel paylaşım işeme yarar

--------------- Ekleme ---------------

saollun paylaşım için

hOCam çok gÜZEL AMa.. buNUn daHA KIsA YOlDAN yaPAILIŞı yokmu????
düşünüorm ama bulamıorm

yosi33

Üye
kardesim çok tesekkür

byebye1

Üye
kardeş bende bunu arıyordum çok teşekkür ederim

kardeş çok teşeküür ederim 2 gündür kafayı yiyecektim hızır gibi yetiştin ...

selamun aleyküm..
ya arkadaşalr çok tşk ederim
bu bilgi için
yalanız benim hafıza kartımın şifresi nasıl kendi kendine değişmiş onu anlamadım.

selamu aleyküm.
güvenlik kodu dediğiniz şey 6300 hafıza kartı şifreidir değil mi.
yani ben bu uygulamayı yaparsam benim hafıza kartımin şifresini kırabilirim mi. tşk ededrim.

selamun aleyküm.
peki ben şifreyi değiştirirsem içindeki bilgiler silinir mi
formatlama yöntemi olmaz değil mi..

makmüh

Üye
Çok teşekkürler kardeş. Allah razı olsun. G,üzel bir paylaşım.

Arkadaşım sağol paylaşım için türkiyenin kanayan yarası 6300 güvenlik kodu sonunda halloldu

ya ben yaptım telefonu açtım sonra ama güvenlik kodnu koydum olmadı

gurkahn

Üye
kardeşimm sağolasın büyüksün oldu valla ) yannız sonunda telefonu tekrar normal moda döndürün dememişsin